Dongense Darts Competitie

Foto:

Ronde 6 van de Darts competitie in Dongen. En we starten traditiegetrouw met de Tweede Divisie. Na de goede overwinning van TROTS vorige week volgde weer een domper. Tegen Op Dreef 3 werd er maar liefst 11-2 verloren. No Mercy scoorde de 5-e overwinning op rij. Tegen Money Shot was het gelijkopgaand, maar de beslissende was voor No Mercy. 7-6 de winst. Het Vaartje ontving No Score. Na het verlies van vorige week zaak om bij te blijven. Tegen No Score bleef Het Vaartje wel scherp en won met 8-5. DVDVD speelde tegen Het Karrewiel 1 dat pas 1 overwinning heeft staan. Daar kwam er wel 1 bij, want DVDVD werd verslagen met 9-4. De topper was deze week HBHB tegen De Weggooiers. De nummer 1 tegen de nummer 2. De Weggooiers kwamen met 6-0 voor (!!), maar zagen HBHB vrolijk terugkomen tot 6-6. De Weggooiers scoorde wel de beslissende en won dus met 7-6 de wedstrijd. Robert Oerlemans van De Weggooiers finishte 108. De 180 teller blijft staan op 1. HBHB heeft nog 1 punt voorsprong op De Weggooiers. Money Shot staat derde.

In de Eerste Divisie noteerde Falcon weer een winst. Na verliespartij van vorige week moest nu New Bundy’s eraan geloven met 9-4. Malle Bull speelde tegen No Skills just Lucky. Malle Bull had wat voorsprong, maar in de koppels tac/tic kwam No Skills weer dichterbij. Malle Bull won wel nipt met 7-6. De Salamander tegen Nie te Pijle bleef volledig in evenwicht. Via 2-2, naar 4-4 en 6-6. De teamronde ging naar Nie te Pijle die daarmee dus ook de wedstrijd wonnen met 7-6. Niek Geutjes van Nie te Pijle gooide een 180. 4P had niet veel in te brengen tegen Zooike Ongeregeld. Zooike Ongeregeld dat nog geen wedstrijd heeft verloren won met 11-2. Voor 4P gooide Frits van den Boer een 180. Van de wedstrijd Het Karrewiel 2 tegen Mooi(e) laatste is geen uitslag bekend. De 180 teller staat nu op 8 stuks. Door de ruime overwinning is Zooike Ongeregeld nu koploper. Malle Bull staat 2-e en De Salamander blijft derde.

Triple Trouble spelend in de Ere Divisie scoorde er flink op los tegen Vrolijke Bull. Alle punten waren voor de thuisspelende ploeg. Dus 13-0 voor Triple Trouble met een 124 finish voor Dennis Heeren. De Tobbers tegen Het Karrewiel 13 werd een gelijkopgaande wedstrijd. De beslissing viel pas in de allerlaatste leg en die werd gewonnen door De Tobbers. 7-6 de final score voor De Tobbers. Voor Karrewiel 13 noteerde Hans de Jong een 107 finish en gooide Pim Bollen een 180. BSEIDREN tegen Pijlloos was ook al een spannende wedstrijd. Eerste een voorsprong voor Pijlloos, maar BSEIDREN wist wel nipt te winnen met 7-6. Nadia van der Kaay van Pijlloos had een 123 uitworp. Gijle Peile was niet echt opgewassen tegen Op Dreef 12. Dus in deze wedstrijd geen spanning en Op Dreef 12 won ruim met 12-1. Voor Op Dreef finishte Johan Smulders 104 en noteerde een 180. Het opgekomen publiek ging eens goed zitten voor The Dartons tegen De Valk 1. De top van de Ere Divisie tegen elkaar. Maar De Valk kon tegen het geweld van The Dartons op. 12-1 voor The Dartons met oa 180 score voor Niels Schoormans en 180 score voor Mark Goos. Voor De Valk noteerde Dimitri van Keulen een 180 en finishte Sven Damen 150. De 180 teller staat nu op 35. Op Dreef 12 keurig aan de leiding gevolgd door The Dartons. Triple Trouble is nu de nieuwe nummer 3.

Reacties