Aartsen Fruit Kids Foundation doneert mooi sponsorbedrag aan het G-team van DVVC

Foto:

Zondag 4 oktober vond voor de 30e keer de Singelloop plaats in Breda. Aartsenfruit uit Breda is sinds 2 jaar hoofdsponsor van de 10 km loop bij dit evenement. Elk jaar stelt de Aartsen Fruit Kids Foundation geld beschikbaar aan een goed doel. Alle deelnemers van Aartsen Fruit die aan de 10 km loop deelnemen worden gevraagd voor dit goede doel te sponsoren. Dit jaar werd de gehandicapten sport in het zonnetje gezet. Het G-voetbalteam van DVVC en het G-handbalteam van V&L Geleen waren uitgekozen voor dit mooie project.

Rond de klok van 15.00 uur werd het bedrag bekend gemaakt door het uitreiken van een cheque aan beide teams. Elk team mocht maar liefst het bedrag van € 1758,60 in ontvangst nemen. Van dit geld zullen beide teams materialen aan gaan schaffen om de trainingen nog beter af te gaan stemmen op deze doelgroep. Het G-voetbalteam van DVVC bedankt dan ook de Aartsen Fruit Kids Foundation, Aartsen Fruit en alle sponsoren voor dit mooie bedrag.

Ook werd afgelopen zaterdag de derby tegen Rijen gespeeld, de uitslag was 7-3 in het voordeel van DVVC. Het spel ging goed tegen elkaar op maar mede door 6 doelpunten van Roderick Dingemans en 1 doelpunt van Jim Kuipers mocht het G-team van DVVC 3 punten bijschrijven. Ga zo door jongens en meiden, als jullie samen deze inzet blijven tonen zullen er zeker meer punten mee naar Dongen worden genomen.

Reacties