2 x goud en 3 x brons voor van Gils Sport

Foto:

Op zaterdag 11 oktober j.l. stond het bekende Open Breukels Kampioenschap op het programma. Dit internationale toernooi werd dit jaar gekenmerkt door wat minder inschrijvingen dan andere jaren, met name vele buitenlandse deelnemers hadden het laten afweten. Voor Daniel van Dongen was dit na een lange periode van blessure leed een come back. Daniel liet dan ook zien dat hij het spelletje nog niet was verleerd want met een 1e plaats op het onderdeel kumite en een 3e plaats op het onderdeel kata liet hij een bijzonder goede indruk achter.

In de ochtend waren de klasse t/m 1.65 mtr en dames + 1.65 mtr aan de beurt.  Op het onderdeel Kata was het Erik Meeuwissen die vriend en vijand verraste met een foutloos gelopen Kata die goud opleverde. Brons was er voor Daniel van Dongen en viel Thomas Pijnenburg net buiten de prijzen. Bij de dames +1.65 mtr liet Bianca Meeuwissen zien dat de “Queen of Kata” ook wel eens in de fout kan gaan, hierdoor moest Bianca genoegen nemen met een 3e plaats. Op het onderdeel kumite ging Daniel van Dongen in het ochtendprogramma de strijd aan met 4 andere deelnemers. Hier liet hij zien dat hij de held van de dag was door in een hele competitie iedereen twee keer te verslaan, het goud ging in de klasse -1.45 mtr dan ook naar een trotse Daniel.

In het middagblok waren de hogere lengte klasse’s aan de beurt. Erik Meeuwissen was de enige van sportschool van Gils die nog moest draaien, dus alle ogen waren op hem gericht. Na een moeizame start vocht Erik zich een mooie weg terug en behaalde een zeer verdienstelijke 3e plaats. Al met al een succesvolle dag voor de nunchakuka’s van sportschool van Gils

Uitslagen Open Breukelse Kampioenschappen
Onderdeel Kata:
1e plaats: Erik Meeuwissen
3e plaats: Bianca Meeuwissen, Daniel van Dongen

Onderdeel Kumite:

1e plaats: Daniel van Dongen
3e plaats: Erik Meeuwissen

Reacties