van Gils Sport succesvol tijdens judo streekontmoeting in Rucphen

Foto:

Zaterdag 03 oktober j.l. was de start van de eerste judo streekontmoeting van dit seizoen. Er waren elf judoka’s van van Gils Sport afgereisd naar Rucphen voor dit eerste toernooi in een reeks van zes.

Ivo Scheurwater wist al zijn partijen te winnen, Daniël Wijnands verloor alleen zijn partij tegen Ivo. Tâhâ Celik liet zien dat je niet uit een houdgreep komt. Kevin Geppaart maakte een mooie ippon met O-goshi. (heupworp) Daan Ghazi heeft het goed geprobeerd, maar de andere judoka’s waren net iets beter. Reneé Kramer bleef goed strijden en kwam goed terug in haar laatste wedstrijd. Anouk van Dongen werd ingedeeld in een hogere klasse. Ondanks dat ze al haar partijen verloor liet ze zien dat ze karakter en doorzettingsvermogen heeft, erg goed gedaan van Anouk.

Stijn Jongenelen zat als jongste in een hogere klasse. Hij draaide erg goed en verloor slechts één wedstrijd op scheidsrechterbeslissing. In het laatste blok was het Levi Sigon die liet zien dat hij net als zijn grote broer, Dave, mooie partijen kan judoën. De laatste judoka van deze dag was Kayra Kilinçarslan, hij was ontzettend zenuwachtig, maar wist toch mooie partijen te judoën en daardoor een mooie vierde plaats te behalen. Uitslagen van deze eerste streekontmoeting

1e plaats was er voor Ivo Scheurwater
2e plaats: Daniël Wijnands, Tâhâ Celik, Reneé Kramer, Levi Sigon en Stijn Jongenelen
3e plaats: Kevin Geppaart
4e plaats: Anouk van Dongen en Kayra Kilinçarslan
5e plaats: Daan Ghazi
De volgende streekontmoeting is op 21 november in Zevenbergen.

Reacties