Dongense Darts Competitie

Foto:

De 5-e ronde van de Darts Competitie in Dongen. Voor Het Karrewiel 1 is het nog altijd wachten op de 2-e zege in de Tweede Divisie. Thuis tegen HBHB waren ze er dichtbij. Gelijkopgaand tot 6-6, maar de beslissende leg en dus de belangrijkste ging verloren. 7-6 de winst voor HBHB met een 92 finish voor Gerrit van de Veeken. Het Vaartje moest op bezoek bij TROTS en kon zo proberen weer richting de kop te gaan. Maar bij een 4-1 voorsprong voor Het Vaartje kwam er zand in de motor. TROTS kwam terug en won zelfs de wedstrijd met 7-6. Jac van de Ven van Het Vaartje finishte 85. De Weggooiers boeken wederom een zege. Was er vorige week al een goede winst op Het Vaartje, nu was Op Dreef 3 aan de beurt. 9-4 de eindscore. DVDVD mocht aantreden tegen No Mercy. In de koppels kon DVDVD het goed bijhouden, maar dat is niet genoeg om te kunnen winnen. No Mercy pakt de wedstrijd met 8-5. Er is geen uitslag bekend van No Score tegen Money Shot. De 180 teller blijft staan op 1. HBHB blijft op kop, maar De Weggooiers zijn nu op de 2-e plaats terecht gekomen. No Mercy staat derde.

4P lijkt volledig de weg kwijt in de Eerste Divisie. Was er vorige week het beschamende verlies tegen Falcon, nu was De Salamander veel te sterk. 11-2 en wat een score voor De Salamander. New Bundy’s had moeite om aan te haken bij Malle Bull. Dat ging goed tot de koppels tac/tic. Daar maakte Malle Bull het verschil en won met 9-4 de wedstrijd. Voor Malle Bull gooide Marcel Jochems een 180 en finishte Jeffrey Siemons 121. Zooike Ongeregeld kreeg Falcon op bezoek dat weer vol vertrouwen naar ’s Gravenmoer afreisde. Maar Zooike Ongeregeld was toch iets sterker en won met 8-5. Voor Zooike Ongeregeld scoorde Adrie van Boxel een 180 en Pim van Boxel een 106 checkout. Nie te Pijle ging met de winst van vorige week er vol in tegen Mooi(e) laatste die ook weer eens een overwinning konden gebruiken. Bij een 6-6 stand moest de teamronde de beslissing brengen. Mooi(e) laatste pakte deze en daarmee dus de 7-6 overwinning. Er is geen uitslag bekend van No Skills just Lucky tegen Het Karrewiel 2. De 180 teller is gestegen naar 6. Malle Bull blijft aan kop voor Zooike Ongeregeld. En De Salamander blijft goed derde.

Dan de Ere Divisie. Gijle Peile keerde net terug van een trainingsstage uit Letland en mocht direct aanvangen tegen Pijlloos. Blijkbaar is er daan de nodige inspiratie opgedaan, want deze wedstrijd werd in een goede winst omgezet. 9-4 voor Gijle Peile met een 109 finish voor Cees van Gils. Voor Pijlloos scoorde Marco Akkermans een 180. Vrolijke Bull won toch wel verrassend( waarschijnlijk op conditie) met 8-5 van BSEIDREN. BSEIDREN speelde ook op de donderdag al tegen Triple Trouble (7-6 verlies BSEIDREN, 180 Mark Lodewijks). Ook Triple Trouble had het moeilijk op de vrijdag. Tegen The Dartons werd er verloren met 9-4. Voor The Dartons scoorde Raymond Verhagen een 180 en finishte Wiek Claassen 121 en Edwin Nuis 113. Op Dreef 12 had geen enkel probleem met De Tobbers. 10-3 de ruime score. Van Het Karrewiel 13 tegen De Valk 1 is geen uitslag bekend. De 180 teller staat nu op 30. Op Dreef 12 aan de leiding voor The Dartons. De Valk 1 staat op plaats 3.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen