BC Oosterhout helaas te sterk voor BC Shot 3

Foto:

Op zaterdagavond reisde BC Shot 3 af naar BC Oosterhout voor hun derde competitiewedstrijd. Met een spannende wedstrijd tegen de huidige nummer 1 voor de boeg, werd er begonnen met de dubbels. De herendubbel met de  spelers Job Duffhues en Frank Verschuren was een lastige voor de heren van BC Shot en werd verloren in twee sets met 21-14 en 21-7.

De dames Kim van der Tak en Ilse Broeders hadden een moeilijke start, maar door goed aanvallend te blijven spelen werd het uiteindelijk een mooie wedstrijd die in 3 sets werd gewonnen met de standen 22-24, 21-17 en 16-21. Hierna werd er begonnen aan de enkels. De tegenstander van Job was te sterk en won de wedstrijd in twee sets met 21-13 en 21-13. Maarten Harbers sloeg zichzelf naar een redelijk eenvoudige winst met de cijfers 12-21 en 15-21. Kim had de afgelopen twee wedstrijden in de enkel geen enkele tegenstand van haar tegenstanders en kende deze wedstrijd haar eerste echte test. Helaas was haar tegenstander beter en verloor ze met de stand 21-16 en 21-5. Hierna was de laatste enkelpartij van Ilse aan de beurt. Door veel eigen fouten ging de wedstrijd in twee sets verloren met 21-17 en 21-18.

Tot slot werd er doorgegaan met de mixen. Maarten en Ilse verloren de eerste set met 21-9. Hierna pakten ze het in de tweede set beter op en werd er nipt verloren met 21-17. Frank speelde de mix samen met zijn moeder Ellen Verschuren, die een wedstrijd kwam invallen. Ze startten goed in de eerste set, echter werd deze helaas net verloren. De tweede set was spannend maar werd ook verloren met 21-16 en 21-15. De wedstrijd eindigde dus in een 2-6 verlies. Hopelijk verliezen de concurrenten nog een aantal punten zodat de tweede plek behouden blijft, maar de volgende keer wordt het zeker winst!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen