Nieuwe presentatiepakken DVVC selectie tijdens zeer geslaagde 2e sponsordag

Foto:

Onder werkelijk perfecte omstandigheden, een mooi najaar zonnetje en prima temperatuur, organiseerde DVVC afgelopen zondag 27 september haar tweede sponsordag.

Een club als DVVC kan niet zonder haar sponsors, met name lokale sponsors, zij die “kort” bij de vereniging staan. Van de senioren selectie tot de kleinere jeugd, iedereen loopt er keurig gekleed bij. Naast de tenue-sponsors zijn er natuurlijk nog de reclamebord- en ClubTV sponsors in de kantine die op welke manier dan ook de club (financieel) ondersteunen.

Als dank voor hun gulle giften werden afgelopen zondag de sponsors opnieuw uitgenodigd om in een gezellige, ongedwongen sfeer te genieten van wat extra aandacht. Met een broodje, kopje koffie en lekkere hapjes voor en tijdens de wedstrijd, mede mogelijk gemaakt door Coert van Os van De Salamander. In een sfeer zoals die alleen bij DVVC kan, ging ook Disco De Donkere Wolk op tijd van start. Tevens konden de sponsors zien dat er aan de selectie nieuwe presentatiepakken werden uitgereikt.

Met de nieuwe kledingsponsor Hummel en van Delft Sport werd hiervoor een overeenkomst gesloten. Het startschot van de sponsordag werd gegeven met de voorwedstrijd DVVC ME1 – Neerlandia’31 MD/ME1 om 13.15 uur. Dit meisjesteam van DVVC speelde als eerste in de nieuwe outfit, gesponsord door Rob Jansen Montage. Deze speelsters liepen tevens mee aan de hand van hun grote voorbeelden van het eerste, toen later om 14.30 uur DVVC 1 – Neerlandia’31 hun wedstrijd gingen spelen. De sponsors en vele toeschouwers konden genieten van deze wedstrijd en DVVC wist met maar liefst 9-0 te winnen. Hierna werd nog lang nagebabbeld in de kantine; het was een zeer geslaagde middag met een herhaling uiteraard volgend jaar, 2e thuiswedstrijd van de competitie.

Reacties