Dongense Darts Competitie

Foto:

De derde ronde alweer van de Dongense Darts Competitie. TROTS won de eerste wedstrijd in de Tweede Divisie, maar daar lijkt het voorlopig bij te blijven. No Score had nog geen wedstrijd gewonnen, maar pakte nu de 8-5 winst op TROTS. DVDVD was ook nog zonder winst en dat blijft ook zo. Thuis in D’Ouwe Sok werd het een 9-4 winst voor Op Dreef 3.

Het Karrewiel 1 won ook de eerste wedstrijd, maar kon dat ook geen vervolg geven. Tegen Het Vaartje 3-1 achter, 6-2 achter en een 9-4 eindstand voor Het Vaartje. Wout Rochat van Het Vaartje finishte 95. HBHB dat met Het Vaartje de leiding deelde kon natuurlijk niet achterblijven. Maar tegenstander No Mercy had juist vertrouwen getankt vorige week. Tot 6-6 ging het gelijk op en No Mercy pakte de beslissende leg. Dus geen derde winstpartij voor HBHB. Sjef van Delft van No Mercy finishte 85 en 95. Van de wedstrijd De Weggooiers tegen Money Shot is geen uitslag bekend. De 180 teller blijft op 1 staan. Het Vaartje staat nu alleen aan de leiding met HBHB op plaats 2. No Mercy staat derde.

De nieuwkomers maken vooralsnog de dienst uit in de Eerste Divisie. Malle Bull moest op bezoek bij 4P. Alle 4 de singles waren direct voor Malle Bull. En met oa een 180 score voor Marcel Jochems wist Malle Bull de score uit te bouwen tot 10-3. Zooike Ongeregeld dat 2-e staat kreeg Het Karrewiel 2 op bezoek. Appeltje, eitje, knippen/scheren en 12-1 de winst voor Zooike Ongeregeld. No Skills just Lucky is niet zo goed begonnen aan de competitie. Ook tegen Mooi(e) laatste werd er verloren. Dan ben je echt niet goed bezig. 8-5 voor Mooi(e) laatste dat gewoon de 2-e overwinning op rij noteerde. Falcon en De Salamander maakte er een mooie spannende wedstrijd van. De Salamander pakte een 3-1 voorsprong, maar na de koppels as het toch weer 4-4. De Salamander won wel de wedstrijd met 7-6. New Bundy’s mocht het opnemen tegen Nie te pijle. Maar Nie te Pijle heeft het niet deze competitie. Wat is er aan de hand? New Bundy’s won vrij ruim met 9-4. Voor Nie te pijle finishte Niek Geutjes 106. Voor New Bundy’s finishte Matthijs Schouten ook 106 en Peter Willemsen gooide 100 uit. De 180 teller staat nu op 4. Malle Bull staat 2 punten voor op Zooike Ongeregeld en de komende wedstrijd mogen ze tegen elkaar. Mooi(e) laatste staat ineens op plek 3.

En ook de derde wedstrijd was er winst voor Op Dreef 12 in de Ere Divisie. Gaan ze serieus meedoen voor de titel? Maar Het Karrewiel 13 nam wel eerst een 4-1 voorsprong. Daarna waren alle punten voor Op Dreef dat dus met 9-4 won. Voor Op Dreef finishte Johan Smulder 100 en gooide een 180. Robin Huysmans gooide ook 1 maal 180. BSEIDREN ontving The Dartons. The Dartons waren toch te sterk en kon met de tac/tic koppels de overwinning binnen slepen. 9-4 de winst met een 106 finish voor Nor van de Kerkhof (The Dartons). Triple Trouble is wat wisselvallig begonnen en dus de taak om tegen Gijle Peile in ieders geval te winnen. Dat lukt, want pas bij 7-0 pakte Gijle Peile het eerste punt. 10-3 de winst voor Triple Trouble. Voor Gijle Peile gooide Cees van Gils een 180. Voor TT finishte Stefan van Baal 113 en 153. Pijlloos speelde thuis tegen De Valk 1.Pijllos was op zoek naar de overwinning, maar deze werd niet gevonden. De Valk was sterker en won met 10-3. Vrolijke Bull tegen De Tobbers werd uitgesteld. De 180 teller staat nu op 19. Op Dreef 12 nog fier aan kop. De Valk 1 op plaats 2 en The Dartons nu op plek 3.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen