Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje won Hans de Jong de derde wedstrijd van het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In de finale was hij te sterk voor Gert-Jan van Peer. Het werd liefst 5-0. Hans kwam in de finale door in de have finale te winnen van Erwin van Riel. Gert-Jan kwam in de finale door winst op Goof Verbunt. In de veriezerronde ging de titel naar de winnar van vorige keer Pim Bollen. Hij was met 4-0 te sterk voor Nick Dirven.

Pim Bollen/Nick Dirven koppelkampioen
In het koppeltoernooi ging de titel naar Pim Bollen en Nick Dirven. Pim en Nick pakten de winst op Hans de Jong en Wilma Kemmeren, die tweede werden. Hierna volgden Gert-Jan van Peer en Frans Kemmeren en Erwin van Riel en Goof Verbunt. De hoogste uitworp kwam op 86 en werd gedeeld door Hans de Jong en Pim Bollen. Voorts gooiden zij allebei ook nog een 180-er.

WBDF competitie
Nipt verlies ‘t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje verloor team ’t Vaartje net van team Flash uit Etten-Leur. Dit was een wedstrijd in de eerste divisie van de West Brabantse Darts Federatie. Na de singles was het nog 2-2, dankzij winst van Hans de Jong en Goof Verbunt. Verlies was er voor Patty v.d. Wiel en Davey Danyluk. Ook de eerste koppelpartij werd gewonnen. Daarna verloor ’t Vaartje echter drie koppelpartijen op een rij. Door winst in de teamronde bleef de schade beperkt. Hans de Jong gooide nog een fraaie 180-er.

Aankondiging

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 29 september gooit team ’t Vaartje weer een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team Jan Steen uit Zevenbergen.. Team ’t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Davey Danyluk, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 21.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen