ONI swingt vrolijk verder

Opnieuw heeft ONI de vele aanwezigen op SportPark ‘T Wiel verrast met een leuke en goede wedstrijd. Was het begin van de wedstrijd niet helemaal waar men op had gehoopt, Goodluck was in de eerste 20 minuten de meest in bal bezit zijn de ploeg zonder daarbij gevaarlijk te worden, na deze eerst schermutselingen nam ONI het heft steeds meer in handen en wist men de bovenliggende partij te worden.

De eerste de beste kans na deze periode was weg gelegd voor Rik Verkooijen, helaas stond zijn vizier nog niet op scherp en stranden deze mogelijkheid in zijn schoonheid. De toon was na deze goede aanval gezet, ONI schroefde het tempo op en liet de bal nu wel rap van voet naar voet gaan, en wist nu wel de tweede bal te veroveren als Goodluck stoute gedachten had. Uit één van de snelle aanvallen via de vleugels middels Maikel Jolie belande de bal voor het doel van Goodluck, de laatste man wist niets anders te doen dan de bal in een schrik reactie met de hand weg te slaan, met als gevolg een pingel voor ONI en een geel kaartje voor de geschrokken Goodlucker.

Thomas Heijblom zette zich achter de bal en maakte het karwei zeer vakkundig af, ONI op de gedroomde 1-0 na 23 minuten spelen. De rem ging eraf bij ONI en de aanvallen volgde zich in een rap tempo op. In de 31e minuut viel het doelpunt van de week, deze eer viel Lars vd Kletersteeg ten deel, vanaf een metertje of 25 plaatste hij de bal precies in het kruis en zette hij ONI tot zijn grote vreugde op 2-0. Tot aan de rust hield ONI de stand op 2-0 ondanks enkele prima mogelijkheden.

Na de rust veranderde de stand in 5 minuten tijd van 2-0 naar 3-1. Eerst was het, jawel daar was is ie weer……. Rik Verkooijen die zijn doelpuntje weer mee pikte en ONI op 3-0 zette. De buit was binnen dacht men al, Goodluck dacht hier toch iets anders over en kwam direct hierna terug naar 3-1 middels een geweldige treffer, waar doelman Patrick Pruijssers het antwoord schuldig op moest blijven. Steeds meer liet ONI zien dat de Schwung er goed in zat en men etaleerde soms heerlijk lopende aanvallen.

Toch moest men tot de 66e minuut wachten om de zege definitief binnen te halen, opnieuw een vlot lopende aanval over de rechtervleugel en na een scrimmage voor het doel was Maikel Jolie haantje de voorste en zette de 4-1 op het bord. Na deze treffer speelde ONI de wedstrijd zeer gecontroleerd uit of zoals in voetbal jargon word gesproken, men maakte de wedstrijd dood.! ONI bleef ook gevrijwaard van Gele kaarten in deze sportieve ontmoeting die prima werd aangevoeld door scheidsrechter Wijnings.

ONI behaalde zo een verdiende overwinning op een zeker niet slecht spelend Goodluck, waarbij ONI in het vervolg moet zorgen dat men vanaf minuut 1 bij de les is, anders krijgt men gegarandeerd het deksel een keer op de neus. Hoe het dan wel moet kan men a.s Zaterdag laten zien als het aantreed tegen Oosterhout, een gevaarlijk ploeg met gevaarlijk spitsen, het is dus alle hens aan dek voor ONI om wederom tot een goed resultaat te komen. Een mooie uitdaging ligt er dus weer klaar voor ONI tegen het danig versterkte Oosterhout, waarbij de leiding in handen zal zijn van Dhr Laros uit Waalwijk.

Voorafgaande aan de wedstrijd kregen de verraste spelers een prachtig wedstrijd jack uitgereikt door beide sponsoren G Arendse en R v Raamsdonk (zie foto boven) . Aanvoerder Dennis Siemons bedankt de beide heren namens het hele team en sprak de vurige wens uit om beide heren middels vele wedstrijd punten nog meer te bedanken voor deze wederom gulle gift.