Danny Schellekens pakt Dongense titel Tac Tic

Foto:

Zondag 13 september vond in Café De Valk voor de 15e keer het single kampioenschap tac tic plaats. De opkomst was jammer genoeg ook deze keer niet bijster groot, uittredend kampioen Mark Bakx was niet aanwezig om zijn titel te verdedigen. Het toernooi werd verspeeld in poules met aansluitend een winnaars en verliezersronde.

In de halve finale won Danny Schellekens met 3-0 van Jurgen Evers en werd finalist. Robin Huysmans klopte met dezelfde cijfers Ad Timmermans en werd eveneens finalist. In de finale was Danny de beste speler en met 3-1 pakte Danny de winst tegen Robin en werd daarmee single tac tic kampioen van Dongen en won voor de 2e keer dit kampioenschap, proficiat.

darts14091
v.l.n.r. Jurgen, Robin, kampioen Danny en Ad

Ramon Bressers won met 2-0 in de finale van de verliezersronde tegen Nico Steenbergen.

darts14092
Ramon en Nico

De uitslag

WINNAARSRONDE            VERLIEZERSRONDE

1. Danny Schellekens        1. Ramon Bressers
2. Robin Huysmans           2. Nico Steenbergen
3. Jurgen Evers                3. Jan Embrechts
Ad Timmermans                    Ingrid van Wanrooij

ZONDAG 20 SEPTEMBER OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK
a.s. zondag 20 september wordt er weer een open darttoernooi verspeeld voor de ranking in café de valk. Er wordt een single en een koppel toernooi verspeeld. De koppels worden tot 20 koppels altijd in poules verspeeld. Beide toernooien hebben daarnaast een winnaars en een verliezersronde. De aanvang is 13.30 uur, graag tot zondag.

Reacties