Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje liep team interieur- en installatiebedrijf Bart Hultermans Dongen tegen een ongelukkig verlies aan. In de eerste sessie stond Jack Wijnen in 23 beurten met 34-21 achter. Na 27 beurten was de stand echter weer gelijk. Onder meer door een fraaie serie van zeven. In de slotfase had Jack weinig gelukkig en zag dat zijn rivaal Ad Koorevaar het als eerste uitmaakte. In de na-beurt kon Jack de partijen niet meer op gelijke hoogte brengen. Op de andere tafel een gelijk opgaande strijd. Met nog drie caramboles te gaan zag Kees Wittens dat de partij net voor zijn neus werd uitgemaakt. Ook Willie Damen redde het niet. Willie kon tot het einde van de partij prima volgen. Zijn tegenstander maakte in de laatste drie beurten echter negen caramboles en pakte daarmee de winst. De eer werd gered door Bart Hultermans. Bart had een ijzersterke start, maar zag zijn opponent in de slotfase steeds dichterbij komen. De stand was op een gegeven moment 36-36. Bart maakte het karwei echter bekwaam af met een serie van drie.

Biljartsport Landelijke derde divisie:
Lion van Loon start met winst
In Barendrecht pakte team autobedrijf Lion van Loon Dongen de volle winst tegen de Uitspanning. Kopman Marrie Groeneveld excelleerde met et geweldige gemiddelde van 0.853. Gerbert v.d. Lee deed hier met 0.810 niet veel voor onder. Ook Daniël v.d. Geld en reserve Embert Broekhoven speelden bekwaam naar de winst.

Biljartsport vierde divisie:
Gelijkspel voor P.C. Kamp
In sportcafé ’t Vaartje speelde team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. tegen team de Romein uit Tilburg. In de eerste sessie was er verlies voor Jan Ligtenberg. Jan kwam niet in zijn spel en moest een nederlaag incasseren. Piet Kamp hield de partijen in evenwicht door een afgetekende winst te pakken. In de tweede sessie een excellerende Willy v.d. Wiel. Willy speelde fantastisch en was al na 39 beurten bij de finish. Hij liet het voortreffelijke gemiddelde van 0.641 voor zich noteren. De nieuwe kopman Fabian van Hees moest nog wennen. Toch hield hij lnge tijd gelijke tred. In de slotfase nam hij zelfs een kleine voorsprong. Hij kon deze echter niet vasthouden en verloor alsnog. Hiermee werd de stand 4-4. Ook team ’t Vaartje speelde met 4-4 gelijk.

Verlies voor Suncontrols
In sportcafé ’t Vaartje stond voor team Sun Control Tilburg de ontmoeting op het programma tegen De Staart uit Dordrecht. Alleen Jos Hamers wist de winst te pakken. Anja Verbogt had pech. Zij verloor op slechts één luttele carambole. Anton Smulders kreeg geen schijn van kans. Zijn opponent was al na 33 beurten bij de finish. Kopman Gerard Gabriëls gaf goed partij. Toch kon ook hij het in de slotfase niet bolwerken. Gerard kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.480.

Biljartsport Districtscompetitie driebanden-groot
Team de Hoef speelt gelijk
In sportcafé ’t Vaartje speelde team de Hoef gelijk tegen team ’t Steegje. Piet Kuypers en Rob Schaap pakten bekwaam de winst. Beiden speelden een gedegen partij. Rob maakte een mooie serie van zes. Geert v.d. Sande kreeg weinig kans. Zijn opponent was al na 22 beurten bij de finish.

Hazenberg verliest
In Waalwijk moest team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen verlies incasseren. Het werd 28-22. De enige winstpartij kwam op naam van Charles Mekes. Verlies was er voor Theo Laros en Toon Verbunt. Theo kreeg maar 40 beurten en Toon maar 46.

Winst team ‘t Vaartje
In Tilburg won team ’t Vaartje met 21-24 van team Borduurhuis. Henk Smolders senior pakte de winst in maar 45 beurten. Voor Henk Smolders junior verliep de partij veel moeizamer. Henk kwam niet echt in zijn spel en verloor kansloos. Hij kreeg ook maar 30 beurten. Ad Smolders won vervolgens een moeizame partij. Hij maakte nog wel een mooie serie van vijf.

Biljartsport- districtscompetitie driebanden-klein:
AK verliest
In eigen huis verloor team AK met 24-28 van team Nooit Volleerd uit Waalwijk. Edwin Ligtenberg gaf in sportcafé ’t Vaartje in de eerste partij het goede voorbeeld en pakte de winst. Jos Hamers kwam aanvankelijk niet in zijn spel. Later ging het wat beter kopen. Hij moest echter verlies incasseren. Evenals Jan Ligtenberg, hoewel Jan uitkwam op het fraaie gemiddelde van 0.633. Jan kreeg echter maar 30 beurten.

Aankondigingen
Biljartsport derde divisie:
Lion van Loon thuis
Op donderdagavond 17 september speelt team autobedrijf Lion van Loon in sportcafé ’t Vaartje tegen team Vissenberg uit Zundert. Het team is sterk gestart met een 0-8 overwinning. Het zal er alles aan doen om dit een goed vervolg te geven. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur. Team autobedrijf Lion van Loon bestaat uit kopman Marrie Groeneveld, Daniël v.d Geld, Gerbert v.d. Lee, Jurgen Sauvillers en Arnoud van Rooij. Embert Broekhoven en Ad Faro staan reserve bij dit team.

Biljartsport Landelijke vierde divisie:
‘t Vaartje thuis
Op vrijdagavond 18 september speelt team sportcafé ’t Vaartje de eerste thuiswedstrijd. Het moet het dan opnemen tegen team ’t Steegje uit Made. Team ’t Vaartje bestaat uit de nieuwe kopman Danny van Kasteren, Ad Faro, Leo Loonen, Embert Broekhoven en Toon Verbunt. Tonny Broos staat reserve bij dit team. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

Biljartsport districtscompetitie driebanden-groot:
De Hoef thuis
Op dinsdagavond 22september speelt team De Hoef in sportcafé ’t Vaartje tegen B.C.G. uit Goirle. Het is een wedstrijd in het kader van de districtscompetitie driebanden-groot van het district Midden-Brabant. Team De Hoef bestaat uit: Paul Bruijstens, Geert v.d. Sande, Rob Schaap, Marcel Persoons, Piet Kuypers en Antoine van Berkel. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje beginnen om 19.30 uur.

Biljartsport- districtscompetitie driebanden-klein:
AK thuis
Op 22 september speelt team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel een thuiswedstrijd. In sportcafé ’t Vaartje wordt aangetreden tegen team Landzicht uit Sprang-Capelle. Het vaste team bestaat uit Jan, Johan, Edwin en Erwin Ligtenberg en Jos Hamers. Bovendien beschikt het team over twee reserves. Dit zijn Embert Broekhoven en Anton Smulders.

Biljartsport Landelijke bekercompetitie:
Suncontrols thuis
Op woensdag 23 september speelt team Suncontrols een thuiswedstrijd. In sportcafé ’t Vaartje wordt de strijd aangebonden met team Böhnke uit Oosterhout. Team Suncontrols bestaat uit kopman Gerard Gabriëls, Antons Smulders, Anja Verbogt en Jos Hamers. Bob Joches en Frans Kemmeren staan reserve bij dit team. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen