ONI wint twee wedstrijden in één week

De voorbereiding bij de Oranje/Blauwe brigade verloopt zoals gewenst, ondanks de vele absenties daar er nog handen vol spelers op vakantie zijn of nog moeten gaan, speelt de selectie in haar oefen wedstrijden aardig tot goed voetbal.

Beide trainers, Verheij en Broeders, zijn dan ook zeer in hun nopjes met het getoonde spel en de manier waarop er trainingsarbeid word geleverd.
Het is door de absentie van de vakantie vierder en de decibel bezoekers steeds weer een wisselende formatie welke binnen de lijnen komt, maar steeds weer komt men tot het gewenste spel en dat doet de burger/trainer goed.

Afgelopen dinsdag 11 aug speelde ONI een leuke pot tegen ook competitie tegenstander Goodluck, op een vreselijk slecht veld wisten de Oranje Blauwen Leeuwen toch een redelijke pot weg te leggen en stapte men verdiend met een 0-1 overwinning van het veld. Het enige minpuntje hier was dat de score zeer zeker hoger uit had moeten vallen. Deze doelpunten had men schijnbaar bewaard voor het eerste optreden op eigen bodem, in de zaterdagmiddag wedstrijd die gespeeld werd tegen het Gelderse WELL wisten de Oranje hemden 4 maal het net te vinden en kreeg men één tegen treffer om de oren, deze werd ook nog door ONI zelf gemaakt middels een werkelijk prachtige kopbal alla Bep Bakhuys, good old John Broeders nam deze tegentreffer voor zijn rekening en redde zo de eer voor Well.

In de eerste 15 minuten sloeg ONI genadeloos hard toe en stond de teller na 14 minuten spelen op 2-0 middels treffers van Aron Klaasen en Rik Verkooijen. In de 24e min hielp ONI Well aan de enigste treffer en moest men zich weer even herpakken, en zoals gehoopt gebeurde dit rijkelijk snel en kwam men nog voor rust op 3-1 door een wonderschoon doelpunt van Lars vd Kletersteeg. ONI op rozen de rust in en men zou het karwei wel even vakkundig en snel afmaken na de rust, welnu het eerste kwartier na rust deed ONI precies wat het niet moest doen namelijk in het spel van Well meegaan. Na enige aanwijzingen vanaf de zijlijn nam ONI na dit verloren kwartiertje de touwtjes weer stevig in handen en was het een wonder dat de teller na 90 minuten op 4 stond.

De 4e treffer werd bij geschreven aan het adres van Rik Verkooijen in de 80e min, maar in de minuten hiervoor en ook erna kreeg ONI legio mogelijkheden om de score te doen oplopen. Één van deze mogelijkheden mag niet onbeschreven blijven daar deze schitterende aanval met een perfecte voorzet op het hoofd van Lars vd Kletersteeg belande, maar tot zijn afgrijzen zijn kopbal over de lat zag verdwijnen terwijl de keeper van Well al verslagen was. Gelukkig voor Lars deed hij het een uurtje later beter en scoorde hij wel met hoofd tijdens het gebruikelijke potje TAFELVOETBAL.

ONI speelde bij vlagen prima voetbal en het maakte niet uit dat gedurende de wedstrijd steeds vervangingen werden toegepast, het idee van het spel bleef het zelfde en zo mocht ONI een verdiende overwinning bijschrijven. Voordat ONI 1 aantrad tegen Well, mocht het keurkorps van Ad Broeders ONI 2 aantreden tegen het in de 2e klasse spelende NEO’25 2. Ook hier ontbraken de nodige vakantie vierders en decibel bezoekers, maar ondanks dat wisten de mannen van ONI 2 een 1-0 overwinning uit het vuur te slepen door een treffer van Scotty v Leeuwen. De trotse trainer Ad Broeders kon de eerste overwinning van zijn 2e elftal noteren.

Nu gaat vanaf a.s Zaterdag alles weer draaien om de echte punten, punten die behaald kunnen worden in de Beker Competitie. ONI 2 trapt in de eerste wedstrijd om het eggie thuis om 14.45 af tegen het Waalwijkse WSC  Een paar uur later, om 17.00 om precies te zijn mogen de mannen van ONI 1 het laten zien tegen het Oosteindse OVV’67 De wedstrijd van ONI 2 staat onder leiding van Dhr v Strien De wedstrijd van ONI 1 zal worden geleid door Dhr v Wanrooij uit Kaatsheuvel