Johan Smulders wint afsluitingstoernooi Zomercompetitie

Foto:

Vrijdag 10 juli werd de zomercompetitie afgesloten met een singletoernooi en de prijsuitreiking. De opkomst met 39 deelnemers was weer netjes te noemen. Het team met de meeste deelnemers aan het toernooi werd beloond met 25 euro, de tobbers bracht 7 spelers aan de start en mocht deze prijs ophalen. Het toernooi werd verspeeld volgens het k.o. systeem met een verliezersronde.

Johan Smulders werd finalist door winst op Armand Hermans, Erwin van Riel, Pim Bollen en de winnaar van vorig jaar Dennis van Strien. Edwin Nuis versloeg achtereenvolgens Martin Evertse, Vincent Langeveld, Edwin Proosten en Wout Rochta. In de finale moesten alle legs worden gespeeld, Johan won tenslotte met 4-3.

darts14071
v.l.n.r. winnaar Johan, Dennis, Edwin en Wout

Robin Huysmans was met 3-0 Dennis Hendrickx baas in de finale verliezersronde.

darts14072
Robin en Dennis

Er werd in totaal 13 keer een 180 gescoord. Edwin Nuis pakte er 5 stuks mee, Wout Rochat had er 3. 1x 180 was er voor Dennis van Strien, Robin Huysmans, Johan Smulders, Pim Bollen en Dennis Hendrickx. De hoogste uitworp was voor Johan Smulders met 149, Johan gooide ook 140 en 115 uit. Ad Timmermans had een 130 uitworp en Vincent Langeveld 124.

De uitslag
Winnaarsronde
1. Johan Smulders
2. Edwin Nuis
3. Dennis van Strien
Wout Rochat
5. Mike van de Beemd
Stefan van Baal
Pim Bollen
Edwin Proosten

Verliezersronde
1. Robin Huysmans
2. Dennis Hendrickx
3. Dylan in ‘t Groen
Stef Mommers

Aansluitend vond de prijsuitreiking plaats. In de eredivisie wisten the dartons evenals in de winter de titel te behalen, zalm anders eindigde op plaats 2. Beste speler werden Johan Smulders en Wiek Claassen die al hun wedstrijden wisten te winnen. De hoogste uitworp ging naar Wiek Claassen met 154 punten. In totaal werd er 42 keer 180 gegooid in de eredivisie. Antoine Zanoni, Rob Emmerik, Vincent Langeveld en Kevin Laurijsen gelukte dat 4 keer. In de eerste-divisie ging de titel naar het karrewiel 13 en new bundy’s werd 2e. Beste speler werd Hans de Jong die al zijn wedstrijden wist te winnen. Peter Willemsen behaalde de hoogste uitworp met 134. Er werd 20 keer 180 gegooid. Pim Bollen was zeer succesvol met 6 stuks.

In de tweede divisie werd de titel opgeëist door het vaartje, h.b.h.b. werd 2e. Maar liefst 3 spelers eindigde op plaats 1 voor, Nick van Kuijk, Roy Roomer en Stef Mommers wonnen alle 3 8 keer en verloren 3 wedstrijden. De hoogste uitworp ging naar Rob van Dongen met 154 punten. Er werd 6 keer 180 gescoord. 2x 180 had Wout Rochat.

De teams of spelers die een prijs hebben gewonnen en niet aanwezig waren bij de prijsuitreiking kunnen hun prijs opeisen tot en met zaterdag 25 juli, stuur een mailtje naar [email protected] met daarop je rekeningnummer en het geld wordt gestort. Na die datum gaan die prijzen terug in de kas van de penningmeester. Hiermede kwam een einde aan de zomercompetitie en gaan we de accu opladen voor het nieuwe seizoen die van start gaat begin september.

De inschrijfformulieren voor de nieuwe competitie zijn al verstuurd via de mail. Captains met een inlogcode kunnen hun team ook online in schrijven op www.dartsdongen.nl
De inschrijving dient plaats te vinden voor Zondag 16 augustus. Daarna vindt er een vergadering plaats op vrijdag 21 augustus aanvang 21 uur in café de valk. Eventueel nieuwe teams kunnen voor nadere informatie contact opnemen met Jan Smans, tel. 312742 of per e mail [email protected] of op de homepage www.dartsdongen.nl

Allemaal  een prettige vakantie toegewenst.

Reacties