Jeu de Boules De Vaart Erin

Foto:

In de zesde wedstrijd pakt gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) de winst op Steeds Beter uit Molenschot. Jan en Stijn Kennekens wonnen alle drie hun partijen. Al was het bij de laatste wedstrijd wel kantje boord.

Ton Kemmeren en Rian Verbunt wonnen twee van de drie wedstrijden. Met name over zijn prestaties in de tweede wedstrijd was Ton helemaal niet tevreden. Toon Verbunt en Janus Jansen wonnen de eerste wedstrijd. In de tweede wedstrijd gaven ze de winst uit handen. Ook in de derde wedstrijd lukte het niet om de winst te pakken. Met een 6-3 overwinning zijn de spelers van DVE weer uitermate tevreden. Bij een goede uitslag in de laatste wedstrijd zit een podium plaats er zeker in.

Aankondigingen
Jeu de Boules DVE
22-7-2015: Dorpentoernooi
Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje wordt door gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) op woensdagavond 22 juli de laatste wedstrijd gegooid van de dorpencompetitie. Dan wordt de strijd aangebonden met ’t Veer uit Raamsdonksveer. Bij een goede uitslag heeft team DVE nog kans om als derde te eindigen. De wedstrijd begint om 18.30 uur. Supporters zijn welkom. De toegang is gratis.

Reacties