Fietsdag Jeu de Boules club Dongen 2015

Foto:

Donderdag 2 juli was de jaarlijkse fietsdag voor de clubleden van Jeu de Boulesclub Dongen. Wat was het warm en toch was de opkomst geweldig.

Zestig leden hadden zich opgegeven en slechts enkelen zagen er vanaf wegens de hitte. De organisatie had echter besloten dat het inderdaad onverantwoord zou zijn om de fietstocht te doen en op zo een korte tijd hebben ze er toch een heel gezellige middag van kunnen maken. Er is met zijn allen drie potjes boules gespeeld op drie verschillende plaatsen Heerlijk op het veld bij de kano vijver in onze koele hal en de laatste op de buitenbanen Ook een drankje en een fris hapje het was er allemaal en de Jumbo had gezorgd dat er genoeg flesjes water waren

Aan het einde van de middag werd er bekend gemaakt wie de beste boullers waren geweest deze dag. Er waren uiteindelijk zeven personen die alle driede wedstrijden gewonnen hadden maar er kunnener maar drie de beste zijn, en dat zijn geworden: Cees Jacobs met 20 winstpunten derde; Steenhagen werdmet 21 winstpunten tweede En op de eerste plaats eindigde Johan van Kuijk met 31 winstpunten. Er was nog een loterij en toen was het tijd om te gaan eten. En ondanks de hitte smaakte het warm en koud buffet dat iedereen zich goed liet smaken. Het was een goede afsluiter van een hele sportieve en vooral een gezellige dag.

Reacties