Jeu de Boulesnieuws De Vaart Erin

Foto:

In de vijfde wedstrijd van de dorpencompetitie moest gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) het opnemen tegen Jeu de Boulesvereniging Oosteind. Alleen Stijn en Jan Kennekens wonnen alle drie hun wedstrijden.

Rian Verbunt en Ton Kemmeren konden geen enkele wedstrijd in winst omzetten. Ook Janus Jansen en Toon Verbunt moesten drie keer verlies incasseren. Er waren zeker kansen voor beide koppels, maar zij lieten zich in het eindspel verrassen. Gebrek aan ervaring in dit soort wedstrijden zou hiervan een oorzaak kunnen zijn. Maar het moet gezegd de tegenstander was ook ijzersterk. Verschillende leden van DVE gaven aan dat dit de beste opponent tot nu toe is geweest. De eerst volgende wedstrijd is op 8 juli tegen Molenschot. De aanvang van de wedstrijd is om 18.30 uur.

Aankondigingen Jeu de Boules DVE
Opgeven voor barbecue
Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje wordt door gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) op 12 juli het seizoen afgesloten. Na afloop is er een barbecue. Deelnemen aan deze barbecue kost twintig euro. Voor elke wedstrijd dat je hebt mee gegooid volgt een aftrek van twee euro vijftig. Dit betekent dat voor deelnemers, die minimaal acht wedstrijden hebben mee gespeeld deze barbecue gratis is. Andere deelnemers betalen € 2,50 euro bij voor elke wedstrijd die je minder dan acht wedstrijden hebt meegedaan. Overigens kun je ook alleen de wedstrijd meegooien en niet deelnemen aan de barbecue. Vanwege de bestellingen kun je je tot en met woensdag 8 juli opgeven. Dit kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie.

De Vaart Erin tegen Molenschot
Op woensdagavond 8 juli speelt team de Vaart Erin tegen Molenschot. Dit team staat in de top van het klassement. De wedstrijd wordt gespeeld op de banen van DVE bij sportcafé ’t Vaartje. Het team van DVE bestaat uit Stijn en Jan Kennekens, Toon en Rian Verbunt, Janus Jansen en Ton Kemmeren. De wedstrijd begint om 18.30 uur. Supporters zijn welkom. De toegang is gratis.

Reacties