Verslag Vrije koppelwedstrijd HSV de Ruischvoorn

Foto:

Zondag 7juni 2015 beloofde een mooie visdag te worden met een zonnetje en een lekkere temperatuur. Toch waren er maar 17 vissers naar het parcours aan het Buitenpand in Oosterhout gekomen om een vrije koppelwedstrijd te vissen. Een wedstrijd die individueel gevist wordt met een hengel naar keuze. Door loting wordt dan een koppel gevormd.

Om 8.00 uur werd het startsignaal gegeven. Er waren vissers die kozen voor de vaste stok in plaats van de feederhengel. Dit omdat het een fijn water is om met de vaste stok te vissen. Maar ja, het blijft altijd een gok welke vistechnieken je gaat toepassen. Na 4 uren vissen, klonk rond de klok van 12.00 uur het eindsignaal en konden de weegploegen de vangsten wegen en registreren .De vangsten vielen alleen wat tegen. De spullen werden in de auto gezet en iedereen ging naar “de bocht” om bij de koppelloting te zijn. De wedstrijd werd individueel gewonnen door Dhr. Piet Rullens met 4945 gram. Hij startte de loting door een steknummertje te pakken. Die persoon pakte een volgend nummertje enz., zo werden de koppels gevormd.

De koppeluitslag is als volgt:

ruis962

 

De volgende wedstrijd is op zondag 14 juni 2015, de 4e clubwedstrijd aan de schapenwei / buitenpand in Oosterhout. Inschrijven van 7.00 tot 7.15 uur, aan de waterkant.

Reacties