De Dongense Darts Competitie

Foto:

Ronde 11. Terwijl de avondvierdaagse werd afgelast en iedereen door de regen naar huis spoedde moest er later op de avond nog wel een competitieronde gespeeld worden.

Maar eerst de felicitaties aan het grote Dongen I. Door winst in de finale (14-13) werd voor het eerst de Brabant cup in de wacht gesleept!! In de Tweede Divisie waren nog geen uitslagen bekend van beide wedstrijden, dus snel door naar de Eerste Divisie. New Bundy’s had net vorige week de leiding overgenomen, maar mochten nu toekijken hoe de andere teams dichterbij konden komen. Het Karrewiel 2 begint de vorm weer te vinden. Vorige week een 10-3 winst en nu wederom een 10-3 score. No Skills just Lucky had niet zoveel in te brengen. Jeroen de Jong van K2 finishte 104. Nie te Pijle speelde tegen 4P en hadden misschien al rekening gehouden met een grote winst, want dan zouden ruim de kop hebben overgenomen. Maar dat zal een beetje zijn tegengevallen. Nie te Pijle won wel, maar bleef bij een 7-6. De Valk dart door speelde tegen Het Karrewiel 13. Na een 2-2 tussenstand was Het Karrewiel toch iets beter en won met 9-4 de wedstrijd. De 180 teller blijft staan op 16. Nie te Pijle aan kop, gevolgd door Het Karrewiel 13 en New Bundy’s zakken naar plaats 3.

Op Dreef 12 leed een dikke nederlaag in de Ere Divisie. Tegen The Dartons is het nooit makkelijk winnen, maar nu was Op Dreef niet in staat om 1 punten binnen te halen. 13-0 de score voor The Dartons. De Tobbers speelde tegen Vrolijke Bull en daar hadden ze vorige keer niet al teveel problemen mee. Het was ook weer tijd voor een overwinning. Voor Vrolijke Bull dan wel te verstaan. Duidelijk sterker won Vrolijke Bull ruim met 9-4. Antoine Zanoni van De Tobbers scoorde wel een 180. Van de wedstrijd Zalm Anders tegen Gijle Peile is geen uitslag bekend. Triple Trouble was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu op 37. Uiteraard The Dartons bovenaan. Zalm Anders 2-e en Triple Trouble derde

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen