Successen voor PSV DE Edele Hoefjes

Foto:

Enkele amazones van PSV De Edele Hoefjes hebben weer goed gereden tijdens een selectie wedstrijd voor ponydressuur bij Ponyclub Spona in Tilburg. Veel ruiters en amazones rijden twee proeven tijdens een selectiewedstrijd, waarbij de eerste proef geldt voor de selectie voor de kringkampioenschappen. Van onze club deden Sanne Versteijnen, Kim Mallens en Nicole Kimenai mee.

Sanne Verstijnen behaalde met haar pony Winston Van ’t Groenhof in de klasse B zowel bij de proef voor de selectie als voor de tweede proef maar liefst twee keer een eerste plaats. Met 215 en 208 behaalde Sanne en Winston maar liefst vijf winstpunten!

psv261

Kim Mallens en haar pony Joanna Zamira reden in de klasse L2 mee en deden het ook goed. Voor de selectieproef behaalden ze een derde plaats met 207 punten. De andere proef ging ook niet verkeerd en daar werd ze tweede met 191 punten. En zo reden Kim en Zamira ook dit weekend er weer drie winstpunten bij! Nicole Kimenai en haar pony Nick reden ook mee in de klasse M reden een goede eerste proef en behaalden een tweede plaats met 204 punten. De tweede proef haalde ze een derde plaats maar helaas net geen winstpunt met 178. Maar toch weer twee winstpunten erbij dit weekend voor Nicole en Nick.

Reacties