DVVC sluit af met perfect Hans Jansen miniveldtoernooi.

Foto:

Afgelopen zondag was het weer zover; het dertiende miniveldvoetbaltoernooi bij DVVC met de naam verbonden aan Hans Jansen. Alle teams kwamen op tijd en de eerste wedstrijden startten iets na 10.00 uur, nadat het comité moeder Jansen en familie Jansen had welkom gewenst en er was een mooie bos bloemen voor mevrouw Jansen.

Op een enkele miezerbui na was het perfect weer om te voetballen, niet te warm maar zeker niet te koud. Met 28 teams was het dan ook een drukte van belang bij de groen-witten op Sportpark Dongekant. In een vlot tempo werden alle wedstrijden afgewerkt en werd het weer een sportief toernooi. Zoals al jaren was er geen wanklank te horen, de scheidsrechters noteerden hoge punten voor de sportiviteit deze zondag. Bij de dames was vv Dongen de winnaar. De sportiviteitsbeker ging naar Noppen en Naaldhakken, voornamelijk voetbalsters van DVVC.

dvvc268

In de finaleronde speelden de 3 poulewinnaars van de herenpoules tegen elkaar. In een halve competitie werd het team FC Lauwe Zeik 2.0 de winnaar van dit toernooi. Tweede werd het team van Godfathers en derde KVDK. Na de prijsuitreiking gingen de decibellen van de disco omhoog en werd er nog lang “na gevoetbald” in DVVC kantine. Iedereen had het perfect naar zijn zin. Dit evenement was tevens de afsluiting van de senioren teams bij DVVC. In augustus begint men weer met de voorbereiding. Voor iedereen een fijne vakantie en tot volgend seizoen.

Reacties