Dongense Darts Competitie

Foto:

De 10-e speelronde van de Zomer competitie darts in Dongen. Waar de zomer pas deze week lijkt te beginnen gaat de competitie richting de beslissende fase. No Score uitkomend in de Tweede Divisie heeft het niet deze competitie. Slechts 1 winstpartij en daar blijft het voorlopig ook bij. Thuis tegen No Mercy was er een 8-5 verlies en daarmee blijft No Score de laatste plaats bezet houden. Van de wedstrijd Money Shot tegen HBHB is geen uitslag bekend. Zonder te hoeven spelen blijft Het Vaartje aan de leiding voor No Mercy. De 180 teller staat op 3.

Het Karrewiel 13 had de kop overgenomen in de Eerste Divisie en konden nu mooi toekijken of de concurrentie dichterbij zou komen. New Bundy’s was de laatste weken goed bezig en moest nu aantreden tegen Nie te Pijle die tot voor kort bovenaan hebben gestaan. Na een 2-2 tussenstand gaf Nie te Pijle gas en won ruim met 9-4. Voor New Bundy’s gooide Peter Willemsen een 134 finish. Voor Nie te Pijle finishte Wim Netten 110. 4P komt er maar niet in deze competitie. Na een verlies van vorige volgde het volgende verlies. Het Karrewiel 2 was duidelijk te sterk en won met 10-3. Ja Het Karrewiel2, het staat er echt. No Skills just lucky ontving De Valk dart door. Het ging gelijk op tot 6-6 en de teamronde moest de doorslag geven. 7-6 werd het voor No Skills just lucky. Jelle Horsten van No Skills gooide 88 uit. New Bundy’s heeft de leiding nu in handen met slechts 1 punt meer dan Nie te Pijle die ook nog een wedstrijd te goed hebben. Het Karrewiel 13 staat derde, maar hebben ook nog wedstrijden in te halen. De 180 teller staat op 16.

De Tobbers uit komend in de Ere Divisie waren uiterst tevreden na hun wedstrijd tegen The Dartons van vorige week. Nu ontvingen ze Op Dreef 12. Vol goede moed begonnen, maar Op Dreef was te sterk. 11-2 de winst met een 180 score voor Johan Smulders en ene 180 voor Martin Evertse. Gijle Peile dat pas 1 winst behaalde deze competitie en de laatste 2 wedstrijden met 12-1 had verloren speelde tegen Vrolijke Bull. Gijle Peile had er zin in en pakte gelijk 3 singles. Daarna werd deze lijn doorgezet en was uiteindelijk de winst met 10-3 binnen. Frank Emmerik van Vrolijke Bull finishte 130. The Dartons moest het opnemen tegen Triple Trouble en was dat vorige keer geen verliespartij voor The Dartons? Kan allemaal wel zijn, ze trapten er niet 2x keer in. 9-4 de score voor The Dartons. Voor TT gooide Jurgen Evers een 180. Zalm Anders was deze ronde vrij. De 180 score staat op ene totaal van 36. The Dartons voor Zalm Anders en Triple Trouble staat nu nog derde.

Reacties