Dimitri van Keulen en Johan Smulders koppelkampioenen 501

Foto:

Zondag 31 mei j.l. vond in Café De Valk weer een toernooi plaats, dit keer werd alweer voor de 30e keer het kampioenschap van Dongen verspeeld koppels 501. De opkomst was weer netjes te noemen. Vorig jaar ging de titel naar Martin Evertse en Robin Huysmans, die uiteraard aanwezig waren om hun titel te verdedigen. Het toernooi werd verspeeld in poules met aansluitend winnaars en verliezersronde.

Na de poule wedstrijden plaatsten de beste 4 zich voor de winnaarsronde de rest verdween in de verliezersronde. De regerende kampioenen Martin en Robin wisten zich niet te plaatsen voor de winnaarsronde. Door een 4-2 winst op Danny Schellekens en Mark Bakx werden Dimitri van Keulen en Johan Smulders finalisten. Ook finalisten werden Ramon Bressers en Jurgen Evers die met 4-3 wonnen van Rob Emmerik en Kevin Laurijsen. De finale werd hierna verspeeld, best of 9. Dimitri en Johan waren dodelijk op de dubbels en wonnen met 5-1 de finale en daarmee het kampioenschap, proficiat. Het was voor de 4e keer dat Dimitri en Johan dit kampioenschap wonnen.

darts261
v.l.n.r. Rob, Kevin, Ramon met Mark voor, Jurgen , Dimitri, Johan en Danny

In de verliezersronde ging de winst naar Vincent Langeveld en Ad Timmermans die van Dennis van Strien en Mark Lodewijks wonnen met 4-2.

darts262
v.l.n.r. Dennis, Mark, Vincent en Ad

In totaal werd er liefst 17 keer 180 gegooid. Ramon Bressers plaatste er 5. Mark Bakx, Vincent Langeveld en Dennis van Strien hadden er 2. 1x 180 was er voor Edwin Nuis, Jurgen Evers, Kevin Laurijsen, Ad Timmermans, Mark Lodewijks en Johan Smulders. De hoogste uitworp ging naar Johan Smulders met 130, Johan gooide ook nog 110 en 105 uit. Dimitri van Keulen had een 120 uitworp en Mark Lodewijks 118.

De uitslag

WINNAARS KOPPELS
1. Johan Smulders – Dimitri van Keulen
2. Ramon Bressers = Jurgen Evers
3. Kevin Laurijsen – Rob Emmerik
Danny Schellekens – Mark Bakx

VERLIEZERS KOPPELS
1. Vincent Langeveld – Ad Timmermans
2. Dennis van Strien – Mark Lodewijks
3. Edwin Nuis – Wiek Claassen
Robin Huysmans – Martin Evertse
5. Yentl van den Hurk – Vincent Schellekens
Mario de Kort – Sjef van Delft
Peter Groeneveld – Dennis Hendrickx
Mitch Snijders – Marco Roosen
—————————————————————————————-
ZONDAG 7 JUNI OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK

Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. zondag 7 juni wederom een toernooi plaats. Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld. Het koppeltoernooi wordt altijd verspeeld in poules. Beide toernooien hebben weer een winnaars en verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven. Graag tot zondag.

Reacties