Dongense Darts Competitie

Foto:

Speelronde 9 van de Dongense Darts Competitie. Het Vaartje grijpt de macht in de Tweede Divisie. “Ineens” staan alle teams op 8 wedstrijden gespeeld en is er een duidelijk beeld wie er bovenaan staat. Het Vaartje speelde thuis tegen Money Shot. Een duidelijke 8-5 winst was het gevolg. Goof Verbunt van Het Vaartje finishte 84. No Score speelde tegen de nummer 2 HBHB. HBHB was duidelijk beter in vorm en won met 9-4. En de eerste 180 is ook ene feit. Bram Matzer van HBHB gooide 1 maal 180. No Mercy dat bovenaan stond, maar vorige week een verlies kreeg te verwerken was deze ronde vrij. Het Vaartje heeft nu de leiding voor HBHB. Money Shot staat op plaats 3.

Er stond een topper op het programma in de Eerste Divisie. Nie te Pijle tegen Het Karrewiel 13. De nummer 1 tegen de nummer 2. Het Karrewiel 13 startte prima en kwam met 3-1 voor, maar Nie te Pijle kwam terug. Toch was uiteindelijk de winst met 8-5 voor Het Karrewiel 13. Voor Nie te Pijle gooide Niek Geutjes een 180, evenals Roy Netten een 180. Cindy Verhoeven finishte 104. Van No Skills just Lucky tegen 4P en Het Karrewiel 2 tegen New Bundy’s zijn geen uitslagen bekend. De Valk dart door was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu op 15. Door de winst van Het Karrewiel 13 hebben ze kop overgenomen van Nie te Pijle.

Triple Trouble dacht terug te zijn in de race voor op zijn minst plaats 2 in de Ere Divisie. Zalm Anders dacht daar duidelijk anders over. Door prima te spelen was de winst met 10-3 voor Zalm Anders. Voor TT gooide Dylan in ’t Groen ene 180 en finishte Ad Timmermans 110. Voor Zalm Anders gooide Kevin Laurijsen 2 maal 180. Michael Zijlmans 1 maal 180. The Dartons ontvingen De Tobbers. De Tobbers kregen vorige ontmoeting een 11-2 uitslag te verwerken. Nu was het meer in evenwicht. The Dartons won wel, maar bleef bij 8-5. Voor The Dartons gooide Edwin Nuis een 180 en finishte Wiek Claassen 118. Voor De Tobbers noteerde Antoina Zanoni een 180 en ook Marco Verschure noteerde een 180. De wedstrijd Op Dreef 12 tegen Gijle Peile werd uitgesteld en Vrolijke Bull was deze ronde vrij. De 180 teller is gestegen naar 33. De stand blijft zoals die was. The Dartons voor Zalm Anders en Triple Trouble op 3.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen