Jeu de Boules nieuws De Vaart Erin

Foto:

Jeu de Boules De Vaart Erin:
Toine Snoeren en Jos den Boer winnen
Op de banen van gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin bij sportcafé ’t Vaartje werd het Hemelvaarttoernooi gegooid. Onder prima weersomstandigheden ontspon zich een prachtige sportieve strijd. In de kruisfinales stonden Rien de Roon en Nick Dirven tegenover Toine Snoeren en Jos den Boer. Toine en Jos wonnen afgetekend met 13-2. In de andere halve finale streden Goof en Rian Verbunt tegen Ton en Frans Kemmeren om een finale plaats. Het werd een zeer spannende strijd, waarbij het dubbeltje beide kanten op kon vallen. Uiteindelijk wonnen Ton en Frans nipt met 13-11. In de finale namen Jos en Toine al snel een grote voorsprong. Bij de stand 10-2 krabbelden de broertjes echter terug. Ze namen zelfs een 11-10 en daarna 12-11 voorsprong. Het geeft wel aan hoe dicht de partijen bij elkaar zaten. Daarna pakten Toine en Jos de benodigde twee punten en daarmee het kampioenschap. Op Tweede Pinksterdag is al weer het volgende toernooi.

Jeu de Boules De Vaart Erin:
DVE pakt winst in dorpencompetitie
In de eerste wedstrijd moest gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) nog een kleine nederlaag incasseren tegen Gilze. Afgelopen week ging het team op bezoek bij Jeu de Boules-vereniging Teteringen. Dit team had de eerste wedstrijd met 7-2 gewonnen. DVE liet zich van zijn beste kant zien en won met maar liefst 1-8. Janus Jansen en Toon Verbunt wonnen “slechts” twee van de drie partijen. Stijn Kennekens en Ton Kemmeren wonnen alle wedstrijden. Invaller Goof Verbunt won aan de zijde van Rian Vebunt eveneens alle drie de partijen. Rian is op dit moment de beste presterende speler. Zij won vijf van de zes wedstrijden.

Aankondiging

Jeu de Boules DVE:
25-5-2015: Pinkstertoernooi
Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje wordt door gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) op maandagmiddag 25 mei (Tweede Pinksterdag) het Pinkstertoernooi gehouden. Het betreft een koppellotingtoernooi. De koppels worden dus geloot. De wedstrijd begint om 13.30 uur. Er zijn weer punten te verdienen voor de ranking. In de ranking gaat Stijn Kennekens nog aan de leiding, maar het veld schuift geleidelijk aan weer meer in elkaar. De deelnemers zullen in ieder geval proberen om punten op hem in te lopen. De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Maandelijks wordt er minimaal een wedstrijd gegooid. Aanmelden kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie.

DVE op bezoek bij Waspik
Op woensdagavond 27 mei gaat een team van DVE op bezoek bij Waspik. Het belooft een moeilijk opgave te worden. Dit team won in de eerste wedstrijd met maar liefst 8-1 van team ’t Veer uit Raamsdonksveer. Team DVE bestaat uit Stijn en Jan Kennekens, Rian en Toon Verbunt, Janus Jansen en Ton Kemmeren. Het team zal er alles aan doen om een goede prestatie neer te zetten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen