DVVC nam afscheid van Frank Schrijn na 28 jaar trouwe dienst als verzorger.

Foto:

Op gepaste wijze nam DVVC afscheid van verzorger/masseur Frank Schrijn. Bijna 28 jaar was Frank Schrijn elke dinsdag- en donderdagavond en op zondag bij de wedstrijden van DVVC te vinden. Zijn voornaamste taak was om de spelers fit te houden en te krijgen indien zij geblesseerd waren wat hem heel goed lukte. Naast de functie van verzorger heeft Frank ook nog 6 jaar in het hoofdbestuur gezeten als voorzitter van de sponsorcommissie.

Je kon met Frank over de meeste zaken praten en hij gaf dan ook zijn mening of advies. Ook als er andere activiteiten bij DVVC plaatsvonden zoals de Looierscup, Hans Jansen toernooi, Jan Oomens sr G-toernooi, Frank was altijd bereid om de helpende hand te bieden en was deze dagen dan ook altijd aanwezig als EHBO man. Ook had Frank een vaste colomn in het clubblad waarin hij allerlei advies gaf om oa sportblessures te voorkomen cq te genezen. Door al deze werkzaamheden is Frank dan ook een echte clubman geworden en vinden wij het jammer dat Frank door gezondheidsproblemen afscheid moet nemen als verzorger bij DVVC. Voor zijn grote inzet/verdiensten voor DVVC heeft het bestuur besloten om Frank Ere-lid te maken van DVVC. Uit handen van vice voorzitter Jan Oerlemans ontving Frank zijn oorkonde.
Namens geheel DVVC danken we Frank voor zijn jaren betrokkenheid bij de club en wensen hem, samen met zijn vrouw, veel geluk en gezondheid in de toekomst.

Reacties