3x Goud voor Judoka’s Van Gils Sport

Foto:

Afgelopen zaterdag hebben 6 judoka’s van Van Gils Sport meegedaan aan de 5e streekontmoeting judo in Klundert. Helaas een aantal afmeldingen, maar de judoka’s die er waren hebben goed hun best gedaan. Stijn Jongenelen was als eerste aan de beurt. Hij wist al zijn partijen met Ippon te winnen, dus een welverdiende eerste plaats. Daarna volgden er nog 5 judoka’s.

Jacco van der Sande heeft laten zien heel wat in zijn mars te hebben. Met twee partijen winst is hij tweede geworden. Ook voor zijn vriend Corneel Willemse was er een tweede plaats. Dave Sigon moest flink aan de bak vandaag. Hij lag in een houdgreep en dan is het moeilijk om er uit te komen. Een derde welverdiende plaats voor hem. Opvallend waren Elise van Gils en Luc Berkhof. De twee knokkers kregen het niet cadeau vandaag. Na mooie gestreden partijen zijn ze alle twee eerste geworden.

Uitslagen 5e streekontmoeting:
1e plaatsen: : Stijn Jongenelen, Elise van Gils en Luc Berkhof
2e plaatsen: Jacco van der Sande en Corneel Willemse
3e plaats: Dave Sigon

De laatste streekontmoeting is op 20 juni in Zevenbergen. Als je dit seizoen al een keer hebt meegedaan doe de laatste ook mee en neem je prijs die je verdiend heb na een heel seizoen in ontvangst. Zondag 17 mei heeft Luc Berkhof van van Gils Sport meegedaan aan het JBN Haps judotoernooi. Voor Luc was dit het eerste grote toernooi. Hij wist zich goed goed staande te houden tegenover de hogere banders. Zelf heeft hij gele band en de tegenstanders hadden blauw / bruin. Het lukte Luc zelfs om een houdgreep te maken bij een bruine band. Goed gedaan!!! Weer een ervaring rijker. En een verdiende 5e plaats.

Van Gils Sport heeft er een JBN scheidsrechter bij Op hetzelfde toernooi is Gonnie Jongenelen geslaagd voor haar judo scheidsrechter niveau 2.
Allebei van harte gefeliciteerd!!!

judo20052

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen