PSV de Toekomst start succesvol outdoor seizoen

Foto:

De eerste selectie-wedstrijden voor paarden zijn alweer achter de rug en de resultaten van de verschillende combinaties van Paardensportvereniging de Toekomst zijn veelbelovend:

Laurens Jansen (foto) wist een derde plaats op zijn naam te schrijven tijdens de eerste outdoor springwedstrijd in Riel. De tweede wedstrijd in Baarle Nassau verliep nog voorspoediger: het L parcours wist hij soepel en foutloos af te leggen met zijn paard Double U (v. Numero Uno) en plaatste zich voor de barrage. In de barrage bleek zijn paard snel en wendbaar en ook deze rit verliep foutloos. Met 5 seconden voorsprong op nummer twee wist hij de overwinning naar zich toe te trekken.

Lynn de Bie (foto) start ook in de rubriek L met haar paard Anyway (v. Emillion), ook deze combinatie sprong soepel de hindernissen op 1.10 m hoogte en de balken bleven liggen, jammer genoeg kreeg deze combinatie 2 strafpunten wegens het overschrijden van de toegestane tijd. Uiteindelijk plaatste Lynn zich op een uitstekende 5e plaats en ook zij was erg tevreden met het resultaat.

De eerste selectie wedstrijd dressuur heeft inmiddels ook plaatsgevonden in Loon op Zand. Roos Vermeulen startte voor de eerste maal in de klasse Z1 met haar paard Massimo. Haar paard was niet helemaal ontspannen en Roos eindigde op een 12e plaats, toch tevreden, wetende dat ze zeker nog zal groeien in deze lastige rubriek. Danielle Asin start in de rubriek M2 met haar ruin Davinci. Een lastige proef, maar Daniëlle wist een score te behalen van 191 punten en ook Daniëlle ziet het outdoor seizoen met vertrouwen tegemoet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen