DONGEN 2 gaat voor het Kampioenschap van Nederland

Foto:

Dongen 2 is dit seizoen met ruime voorsprong (13 punten meer dan de nr. 2) kampioen geworden in de reserve hoofdklasse. Drie wedstrijden voor het einde van de competitie werd met maar liefst 1-7 gewonnen, terwijl direct concurrent OJC punten liet liggen, en was het kampioenschap een feit. Een prestatie van formaat! Dongen 2 plaatste zich hiermee voor het Kampioenschap van Nederland voor reserve-elftallen.

Na afloop van de thuiswedstrijd tegen DESK2 werd het kampioenschap uitgebreid gevierd, met een schaal, bloemen en champagne. Er volgde een heuse rondrit op een ‘platte kar’ in fraaie kampioensshirts van Dongen2sponsor Facts & Figures. En uiteraard een gezellige feestje tot in de late uurtjes. Promoveren zit er voor Dongen 2 niet in, omdat er geen reserve TOP-klasse is, maar het team heeft zich door deze titel wel geplaatst voor het Kampioenschap van Nederland voor reserve-elftallen. Hoe bijzonder is dat?!

Dongen 2 komt uit in een poule met Gemert 2 en Westlandia 2.
Op zondag 17 mei speelt Dongen 2 de eerste wedstrijd in de poule, uit tegen Westlandia, aanvang 12.00 uur. Bij winst speelt Dongen 2 vervolgens op 31 mei thuis tegen Gemert. Wordt er echter van Westlandia verloren, dan wordt de wedstrijd tegen Gemert op 25 mei thuis gespeeld.

De poulewinnaar plaatst zich voor de halve finale, die bestaat uit een thuis- en een uitwedstrijd. De uiteindelijke finale wordt gespeeld op 20 juni.

Reacties