Dongense Darts Competitie

Foto:

De 8-ste competitie ronde. In de Tweede Divisie is door de wedstrijden die nog niet gespeeld zijn niet echt duidelijk welke teams er daar goed voorstaan. No Mercy en Money Shot stonden bovenaan. No Mercy moest op bezoek bij HBHB en wisten net als de eerdere ontmoeting te winnen. HBHB nog wel 3-1 voor, maar No Mercy won met 7-6 de wedstrijd. Money Shot was deze ronde vrij en van No Score tegen Het Vaartje is geen uitslag bekend. No Mercy blijft zo dus bovenaan staan, met HBHB nu op plaats 2.

4P begint weer langzaam wat van de vorm terug te krijgen in de Eerste Divisie. Tegen De Valk dart door kwam het ook op een 7-0 voorsprong voordat De Valk dart door ook een paar puntjes kon pakken. 4P wist de wedstrijd uiteindelijk met 10-3 te winnen en Michael den Boer finishte 126. In het Karrewiel was stond de wedstrijd Het Karrewiel 13 tegen Het Karrewiel 2 op het programma. Belangrijke match voor beide. Het Karrewiel 13 was sterker en won de wedstrijd met 8-5. Voor Het Karrewiel 2 scoorde Jurgen Kemmeren een 180. De wedstrijd New Bundy’s tegen No Skills just Lucky wordt komende vrijdag gespeeld en Nie te Pijle was deze ronde vrij. De 180 teller is naar een totaal van 13 gestegen. Nie te Pijle blijft gewoon bovenaan staan, voor Het Karrewiel 13 en New Bundy’s.

Zalm Anders heeft pas 1 verliespartij achter hun naam staan in de Ere Divisie. En ook na deze speelronde blijft dat er maar 1. Vrolijke Bull was niet opgewassen tegen Zalm anders. Wat heet, Vrolijke Bull wist niet 1 punt te halen. 13-0 voor Zalm Anders met een 180 score voor Tim Koenen en 180 score voor Rob Emmerik. Voor Vrolijke Bull gooide ook Mike van de Beemd een 180. Gijle Peile tegen The Dartons dan. De eerste wedstrijd leverde dat The Dartons 12 punten op. En die mogen we wederom bijschrijven. 12-1 voor The Dartons. De Tobbers kregen bezoek van Triple Trouble. En De Tobbers namen een 2-0 voorsprong en later ook nog een 3-2 voorsprong. Maar Triple Trouble pakte wel de winst met 9-4 en blijven zo enigszins in het spoor van The Dartons en Zalm Anders. Op Dreef 12 was deze ronde vrij. De 180 teller staat op 26. The Dartons voor Zalm Anders en Triple Trouble.

Reacties