Anton Smulders en Frans Kemmeren 40-jaar lid ’t Vaartje

Foto:

Anton Smulders en Frans Kemmeren 40-jaar lid
Op de feestavond van biljartvereniging ’t Vaartje werden Anton Smulders en Frans Kemmeren in het zonnetje gezet door voorzitter Wilma Kemmeren. Beide biljartsporters waren inmiddels 40-jaar lid van de vereniging. De voorzitter roemde de inzet van de twee. Anton is zo’n tien jaar voorzitter geweest. Frans verzorgt vooral ook de PR voor de vereniging en heeft ook enige tijd als waarnemer in het bestuur gezeten.

Beiden zijn nog steeds bijzonder actief voor de vereniging. Anton vertegenwoordigt de verenigingen bij allerlei persoonlijke kampioenschappen. Hij speelt in verschillende competities en verschillende spelsoorten mee. Frans kan daar waar nodig worden ingezet en dat betekent dat hij inmiddels bij veel teams reserve heeft gestaan. Ze werden lid in de tijd dat Hans Vultink wereldkampioen werd in de spelsoort 47/1. Ook het bedrijf Microsoft werd in 1975 opgericht. Voorts verdween in die tijd Swiebertje van de tv. Anton gaf aan dat de twee weliswaar wat ouder zijn geworden, maar beslist nog niet versleten zijn. Dat bewees het tweetal. Bij toeval waren ze in het inmiddels vermaarde koppellotingtafelvoetbaltoernooi aan elkaar gekoppeld.

Het tweetal bewees ook hier hun kracht. Het pakte de winst in de winnaarsronde door in de finale Rian Verbunt en Hans Claassen te verslaan. In de verliezerronde ging hier de winst naar Toon Verbunt en Marcel Breedveld. Zij versloegen Rini Netten en Kees Kimenai. Edwin Ligtenberg was het afgelopen seizoen de best presterende librespeler, Anton Smulders was dit in de spelsoort driebanden-klein en Willy v.d. Wiel in de spelsoort driebanden-groot. Het spellencircuit werd bij de heren gewonnen door Marcel Breedveld en bij de dames door Fenny Jansen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen