Dames VV Dongen sluiten seizoen waardig af

Op deze eerste zondag van mei spelen de Dames van VV Dongen hun laatste wedstrijd van de competitie thuis tegen de nummer 2 ODC uit Boxtel. Aangezien de dames van VV Dongen vorige week al kampioen zijn geworden, is deze wedstrijd niet meer van belang voor het kampioenschap. Alleen nog voor de ranglijst van de nummers 2,3 en 4, het compenseren van het verlies van de allereerste competitie wedstrijd uit bij ODC en de het voortzetten van de reeks overwinningen in de competitie.

Aangezien de dames al 15 wedstrijden ongeslagen zijn. Genoeg redenen om deze zondag ochtend met winst af te sluiten. Aangezien Dongen de eerste kansen krijgt, zijn het toch de dames van ODC die in de negende minuut de openingstreffer weten te scoren 0-1. Maar de dames van Dongen laten het er niet bij zitten en Rebecca Bliekendaal scoort drie minuten later de gelijkmaker 1-1. De resterende wedstrijd krijgen beiden teams kansen. Maar in de laatste tien minuten weet Dongen met ‘gouden wissel’ Sylvana Bliekendaal de eindstand te bepalen op 2-1 en het seizoen waardig af te sluiten. Marianne Jespers wordt deze wedstrijd tot ‘Woman of the Match’ benoemd. Speelsters, begeleiding, supporters, sponsoren en bestuur VV Dongen bedankt voor een geweldig seizoen. Tot volgend jaar in de 3de klasse.