Dongense Darts Competitie

Foto:

De 6-e speelronde van de Zomer competitie darts in Dongen. Wat was de stand van zaken in de Tweede Divisie? No Mercy stond bovenaan met HBHB op de 2-e plaats. HBHB heeft een aantal wedstrijden niet gespeeld, dus die vinden we nu terug onderaan. Het Vaartje was deze ronde vrij en met het verlies van vorige week maakt dat Het Vaartje in het midden staat. No Score moest op bezoek bij No Mercy. Bij een 2-2 tussenstand was het No Mercy dat de meeste koppels won. 8-5 de winst voor No Mercy. Stef Mommers van No Score gooide 85 uit. Nog geen 180 scores en No Mercy blijft bovenaan. Maar de verschillen zijn klein met Money Shot en de andere teams.

In de Eerste Divisie kende Het Karrewiel 2 direct weer een terugval. Was er vorige week een winst. Nu tegen Nie te Pijle werd er ruim verloren met 9-4. Jeroen de Jong van Het Karrewiel noteerde wel een 180. De Valk dart door ontving New Bundy’s. Na een 10-3 verlies vorige week was het zaak voor New Bundy’s om weer te winnen. De start met 4 single winsten was een goed begin. Uiteindelijk was de winst 8-5 voor New Bundy’s. En ja hoor de eerste winst voor 4P is binnen. Na 4 verliespartijen was het ook wel tijd ook. Het Karrewiel 13 kwam wel eerst nog met 5-2 voor, maar 4P won toch echt met 8-5. No Skills just Lucky waren deze ronde vrij. 180 teller staat op 11. Het Karrewiel 13 heeft alweer plaats moeten maken voor Nie te Pijle. New Bundy’s staan op 3.

Een heuse kraker in de Ere Divisie. The Dartons thuis tegen de verrassing tot nu toe Zalm Anders. En gezien de 4 180 scores en hoge uitworpen was het ook echt een kraker. The Dartons pakten overigens wel gewoon de winst met 9-4. Voor Zalm Anders scoorde Kevin Laurijsen een 180 en finishes van 120 en 102. Ook Rob Emmerik scoorde een 180. Voor The Dartons gooide Wiek Claassen een 180, Dennis van Strein een 180 en een 102 finish. Mark Goos finishte 149. Triple Trouble kende geen problemen met Gijle Peile. 12-1 de winst met een 180 voor Vincent Langeveld (TT) en een 143 finish voor Ad Timmermans (TT). Voor Gijle Peile gooide Bas van de Borst ook een 180. Op Dreef 12 kreeg Vrolijke Bull op bezoek. Met een 11-2 verlies kon Vrolijke Bull weer naar huis. Voor Op Dreef gooide Johan Smulders een 180. De Tobbers waren deze ronde vrij. De 180 teller maakt een vlucht en is naar een totaal van 21. The Dartons bovenaan voor Zalm Anders.

Reacties