Dongense Darts Competitie

Foto:

Ronde 5 van de Zomer Competitie Darts. In de Tweede Divisie zijn er geen uitslagen ingevoerd, dus snel door met de Eerste Divisie. Daar is de stand flink door elkaar gegooid. New Bundy’s waren daar de koplopers, gevolgd door De Valk dart door. Maar beide kregen een nederlaag aan de broek.

New Bundy’s moesten op bezoek bij Het Karrewiel 13. Na de singles (2-2 stand) ging het mis voor New Bundy’s. 10-3 de score voor Het Karrewiel 13 met 2x een 180 score voor Pim Bollen. Pim gooide ook nog een 95 uit en ook Roy de Smit van K13 scoorde een 180. De Valk dart door speelde tegen Het Karrewiel 2. 3-1 voor, niks aan het handje. Maar Het Karrewiel 2 richtte zich op in de koppels en wonnen de partij. Geen grote score, maar ene 7-6 winst. Nie te Pijle was duidelijk een maatje te groot voor No Skills just Lucky. 9-4 de winst waardoor Nie te Pijle zich weer bovenin meldt. 4P was deze ronde vrij. De 180 teller is gestegen naar een totaal van 10. Het Karrewiel 13 heeft de kop overgenomen voor Nie te Pijle. De Valk dart door staat op plaats 3.

In de Ere Divisie speelden De Tobbers tegen Zalm Anders. Of zoals ze het zelf verwoordde: kregen ‘dartles’ van Zalm anders! De score viel inderdaad wat hoog uit voor Zalm anders. 11-2 de winst met een 125 finish voor Rob Emmerik van Zalm Anders. Triple Trouble speelde een prima wedstrijd tegen Op Dreef 12. Standaard wordt deze wedstrijd een 7-6 of een 6-7. Maar Triple Trouble wist zichzelf te verbazen met een 10-3 de winst. Voor TT scoorde Dennis Heeren een 180, Vincent Langeveld een 180. Voor Op Dreef 12 gooide Robin Huysmans een 180. Vrolijke Bull speelde tegen The Dartons. Vol goede moed begon Vrolijke Bull eraan, maar het was onbegonnen werk. 12-1 voor The Dartons met een 180 voor Kelvin Netten. Edwin Nuis ook van The Dartons gooide 114 uit. Gijle Peile was deze ronde vrij. De 180 teller is naar 14 gestegen. Uiteraard The Dartons aan de leiding. Zalm Anders staan prima op een 2-e plaats.

Reacties