Werner Raaijmakers kampioen hoofdklasse Libre.

Foto:

Vrijdag en zaterdag, 17 en 18 april, werd er om het Persoonlijk kampioenschap libre gespeeld in de hoofdklasse. De deelnemers waren Piet Sprangers, Werner Raaijmakers, Ad Siemons, Jan Schoenmakers en Cees Sprangers. Voor Cees een moeilijke opgave om iedere partij zijn 300 caramboles te halen. Dat lukte dan ook slechts één maal. In 11 beurten won hij van Jan Schoenmakers.

Jan speelde één remise Jan en bleef, helaas, met één wedstrijdpunt laatste achter Cees. De remise partij was tegen Piet Sprangers, die mede door de winst op Cees beslag legde op de derde plaats.
Het kampioenschap ging tussen Werner en Ad, die beide met 6 punten, het in de laatste wedstrijd tegen elkaar opnamen. Werner ging hierbij goed van start en nam al snel een voorsprong. Ad vocht zich echter goed terug in de wedstrijd maar met een fraaie serie van 12 besliste Werner de wedstrijd en werd de terechte kampioen in de hoofdklasse.

Hiermee zitten de persoonlijke kampioenschappen libre er voor 2015 weer op. Dank aan alle deelnemers voor hun sportieve deelname, dank aan Fred en Petra, van café en zalencentrum ‘de Viersprong’, voor hun gastvrijheid en medewerking en natuurlijk dank aan de wedstrijdleider Ad Siemons die er voor gezorgd heeft dat de wedstrijden in alle klasse vlekkeloos zijn verlopen.

biljart204

 

Reacties