Dongense Darts Competitie

Foto:

Ronde 4 van de Zomer competitie darts in Dongen. No Mercy had de leiding overgenomen in de Tweede Divisie en nu maar eens kijken of dit voor een tijd kan worden vastgehouden. Uit naar Het Vaartje zou toch te doen moeten zijn. Tot 4-4 ging de wedstrijd gelijk op, maar Het Vaartje pakte alle tac/tic koppels. 9-4 de winst voor Het Vaartje. Van de wedstrijd No Score tegen Money Shot ontbreekt elk spoor. HBHB was deze ronde vrij. De voorsprong van No Mercy was groot genoeg, vandaar dat ze ook deze week de ranglijst aanvoeren. HBHB blijft op plaats 2.

Het Karrewiel 13 speelde in de Eerste Divisie tegen De Valk dart door. Het Karrewiel kwam met 5-3 achter, maar toen was de koek op voor De Valk dart door. De resterende punten waren voor Het Karrewiel dat met 8-5 won. Pim Bollen van K13 scoorde een 113 finish. 4P zit in een vormcrisis. Ook tegen Nie te Pijle lukte het niet om te winnen. Tot 4-4 kon 4P het bijhouden, daarna nam Nie te Pijle de regie over. 8-5 de winst voor Nie te Pijle met een 180 score voor Niek Geutjes. Van de wedstrijd No Skills just Lucky tegen Het Karrewiel 2 is geen uitslag bekend. New Bundy’s was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu op 7. New Bundy’s aan de leiding voor De Valk dart door en Het Karrewiel 13.

In de Dongense Ere Divisie stond de topper The Dartons tegen Op Dreef 12 op het spel. Na het verlies van vorige week zat de angst er wel een beetje in bij The Dartons, terwijl Op Dreef vol vertrouwen binnen stapte. Maar alles is weer zoals vroeger en de orde lijkt weer herstelt. The Dartons waren beter en konden de wedstrijd met 9-4 winnen. Voor The Dartons scoorde Niels Schoormans een 136 finish en Mark Goos een 101 finish. De Tobbers wilde wel eens een overwinning kunnen bijschrijven na 3 eerdere nederlagen. Thuis tegen Vrolijke Bull werd het verschil gemaakt in de koppels en het waren idd De Tobbers die een winst boekte. 9-4 de score met een 180 voor Peter de Bont (Vrolijke Bull) en een 116 finish voor Antoine Zanoni (De Tobbers). Gijle Peile ontving Zalm Anders. Zalm anders was net wat sterker en won met 8-5. De derde overwinning op rij. Voor Gijle Peile gooide Cees van Gils een 105 finish en scoorde Peter Groeneveld van Zalm anders een 180. Triple Trouble was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu op 10. De stand blijft zoals die was. The Dartons, Zalm anders en Op Dreef 12.

Reacties