BRONS van Gils Sport NUNCHAKU-DO op Golden Score

Foto:

Zondag 23 november reisde van Gils Sport, met een groep nunchaku-ka’s, af naar Pijnacker. Daar vonden voor het eerst het “Golden-score” toernooi plaats. Dit Golden Score toernooi is in een nieuw jasje gegoten om als een team je wedstrijden te winnen. Je bent als team afhankelijk van de eindscore. Normaal is het een 1 tegen 1 gevecht. Nu was het 3 tegen 3.Van Gils Sport ging met 2 teams naar Pijnacker om hieraan deel te nemen. Het +1.65 team bestaande uit Luke Boudewijns, Yentl Evers en Mike van Eynatten. Het  -1.65 team bestond uit Thomas Pijnenburg, Rens Scheepers en Daniël van Dongen. Samen gingen zij de strijd aan tegen andere sportscholen.

Bij de +1.65 was de inschrijving aan teams uitermate  veel en het nivo van de teams waren hoog. Van Gils Sport wist zich met het +1.65 team zich een goede weg naar boven te klimmen. Ze mogen terug kijken op een mooie wedstrijd dag en zijn beland in de top 6 van de 21 teams.
De -1.65 team van van Gils Sport, liet ook zien dat ze niet te stoppen waren. Zij gingen voor de winst en jawel, met een mooie 3e plaats mochten zij richting huis keren. Ondanks dat zij niet de grootste en oudste waren binnen deze klasse wisten ze hun mannetje te staan en lieten ze iedereen zien dat leeftijd en lengte verschil niet meteen overwinning hoeft te betekenen.
Van Gils Sport mag terug kijken op de mooie prestatie die ze deze dag geleverd hebben. En niet te vergeten de grote hoeveelheid sportiviteit die ze uitstraalde en uitbrachten naar hun tegen standers toe!!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen