Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje werd Hans de Jong de winnaar van  het bouwbedrijf van Leijsen  Kleindongen-rankingtoernooi. In de finale moest Hans het opnemen tegen Erwin van Riel. Hans won met 4-1. In de verliezerronde ging de titel naar Pim Bollen. Hij won met 3-1 van Nick Dirven

Bollen en Kemmeren winnen koppels
In het koppeltoernooi ging de winst naar Pim Bollen en Frans Kemmeren. Hans de Jong en Erwin van Riel bezetten hier de tweede plaats. Daarna volgden Evert de Leeuw en Goof Verbunt en Wilma Kemmeren en Nick Dirven. Erwin van Riel liet een 180-er voor zich noteren. De hoogste uitworp kwam op naam van Hans de Jong met 94. De volgende wedstrijd van het aannemingsbedrijf Van Leijsen-rankingtoernooi is op zaterdagavond 18 oktober. 
West-Brabantse Darts Federatie:
Opnieuw winst ‘t Vaartje 
Team ’t Vaartje is dit seizoen gepromoveerd naar de eerste divisie. Het staat dus voor een zware opgave. Toch wist dit team al de tweede winstpartij te pakken. In Rijen werd met 4-5 gewonnen van team Magic Misters. Singlewinst was er voor Hans de Jonge en Ernest v.d. Kaay. Verlies was er voor Davey Danyluk en Patty v.d. Wiel. Daarna werden er twee koppelpartijen gewonnen. De laatste twee koppels werden echter verloren. De teamronde moest derhalve de beslissing brengen. Deze werd gewonnen door ’t Vaartje. Hiermee werd de tweede wedstrijd op een rij gewonnen. Ernest v.d. Kaay gooide ook nog een 180-er. Door dit resultaat is team ’t Vaartje weer een plaatsje gestegen. Het staat nu op de negende plaats.