Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Team ’t Vaartje is dit seizoen gepromoveerd naar de eerste divisie. Het staat dus voor een zware opgave. In sportcafé ’t Vaartje werd echter de eerste winst genoteerd. Het won met 7-2 van team Hoegaarden Tripel uit Breda. In de singles was er winst voor Has de Jong, Davey Danyluk en Goof Verbunt. Alleen Patty Kemmeren moest veries incasseren. Vervolgens werden alle koppelwedstrijden gewonnen. Alleen de teamronde ging nog naar de gasten. Hans gooide ook nog een 180-er. Door dit resutaat is team ’t Vaartje opgeklommen naar de tiende plaats. 

Aankondigingen
Bouwbedrijf Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond  4 oktober wordt er weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-rankingtoernooi. Het toernooi kenmerkt zich door de gezellige en sportieve sfeer. Bovendien zijn er naast de mooie dagprijzen ook punten te verdienen voor de eindranking. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.
‘t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 7 oktober gooit team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team Endless Darts uit Breda. Het belooft een moeilijke opgave te worden, want dit team is lijstaanvoerder. Team ’t Vaartje is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de eerste divisie. Het voorkomen van degradatie is derhalve de doelstelling voor dit jaar. Team ’t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Davey Danyluk, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  begint om 21.00 uur.