DVVC heeft geen kind aan Dussense Boys

Foto:

Met dank aan de uitstekende doelman van de thuisploeg en het missen van vele kansen bleef de teller steken op zes doelpunten waar ruime dubbele cijfers niet misstaan had. Thuisploeg Dussense Boys, met oud DVVC trainer José van de Ven aan het roer, bleef dus een fikse nederlaag gespaard. DVVC creëerden vele kansen en wist uiteindelijk “slechts” zes maal het net te vinden.

De score had al na 20 seconden geopend kunnen worden echter de kersverse vader Hasan Demirtas faalde oog in oog met de doelman. DVVC ging furieus van start en dat de Dussense doelman slechts 1 maal moest vissen in het eerste half uur was een wonder. Op een inzet van Osman Cemrek was hij echter kansloos. Met de gedachte dat de doelpunten wel zouden vallen sloop een kleine nonchalance in het spel van DVVC en de thuisploeg kreeg in een 5 tal minuten 3 mogelijkheden om op gelijke hoogte te komen. 
DVVC was weer bij de les en de aanvalsmachine draaide weer op volle toeren. Voor de thee wist alleen Hasan Demirtas het net nog te vinden. Na de verplichte break was het Maikel van Bragt die in de 9e minuut op magnifieke wijze de thuisdoelman wist te verschalken en hiermee de wedstrijd min of meer besliste. De thuisploeg bleef voetballen en kwam met regelmaat richting het doel van Sitke Ozdemir. Nadat Osman Cemrek de 0-4 liet aantekenen kon Dussense Boys iets terug doen en maakte op randje buitenspel de wat later bleek de eretreffer. 
In het laatste kwartier bepaalden Hasan Demirtas en Koen Swanen voor de 1-6 eindstand en kon DVVC met de volle buit richting Dongen. “Na volgende week, als er gespeeld is tegen RCD, weten we ongeveer waar we staan”, aldus DVVC oefenmeester Piet Gabriëls. “Een eindnotering in het linker rijtje moet tot de mogelijkheden zijn”, voegde Gabriëls er aan toe.
Komende zondag, tijdens de sponsordag, speelt DVVC dus thuis tegen titelkandidaat en degradant uit de derde klas RKsv RCD uit Dordrecht, aanvang 14:30 uur op sportpark Dongekant.
Opstelling DVVC:
Sitke Ozdemir, Kevin Zijlmans(Stefan Celi), Marc Gitz, Jan-Willem Siemons, Rick Musters, Birol Demirtas, Remco Kroes(Mahmut Ozdemir), Maikel van Bragt, Koen Swanen, Hasan Demirtas(Ferit Saygili), Osman Cemrek.
Uitslagen DVVC
Dussense Boys 1 DVVC 1 1-6
TSV Gudok 2 DVVC 2 2-0
DVVC 3 Baardwijk 6 6-1
SV Reeshof 5 DVVC 4 0-9
Raamsdonk 4 DVVC 5 9-1
Oosterhout 4 DVVC zat. 0-5
Programma DVVC
Zaterdag 27 september
DVVC G1 SC Olympus G3G 10:30
DVVC 2 zat. The Gunners 4 14:30
Zondag  28 september
DVVC 1 RKsv RCD 1 14:30
WSJ 4 DVVC 3 10:00
DVVC 4 Rijen 6 10:00
DVVC 5 Waspik 6 09:30
DVVC 6 Gesta 4 12:00
Gesta VR1 DVVC VR1 10:30