Dongense Darts Competitie

De derde ronde alweer van de Winter competitie darts onder zomerse temperaturen.  We starten in de Tweede Divisie. No Score had het begin van de wedstrijd  anders voorgesteld tegen De Bluffers. Direct 3 single partijen weg, maar No Score bleef daarna wel in de buurt. Maar toch was dit alweer de derde overwinning op rij voor De Bluffers dat net aan won met 7-6.  Het Karrewiel 1 had niet zoveel moeite met DVDVD. 9-4 de winst. En wat is De Salamander allemaal aan het doen? Wederom een winst en weer een ruime. TROTS werd met 10-3 verslagen en Corné Verbunt van De Salamander finishte 86. Van HBHB tegen Het Vaartje is geen uitslag bekend. De Bluffers houden de kop nog altijd vast. Maar De Salamander zit er kort achter. De 180 teller staat op 1.

In de Eerste Divisie blijft de top van vorige week keurig samen bovenaan staan. Want de drie wisten alle een 8-5 overwinning te boeken. Wie zijn dan die drie. Het Karrewiel 13 en dat speelde tegen Op Dreef 3. Na een 4-4 tussenstand liep Het Karrewiel door naar een 8-5. En dat is ook Falcon dat speelde tegen Nie te Pije. Falcon begon sterk en pakte zelfs een 6-1 voorsprong. Maar Nie te Pijle hield de schade beperkt tot een 8-5. Niek Geutjes van Nie te Pijle had een uitworp van 114. En dat is ook No Skills just luck dat moest aantreden tegen 4P. No Skills maakte het verschil in het begin en hield het vast tot een 8-5 winst. Albert Kennekens van 4P noteerde een 180. En dan was er nog een wedstrijd.  New Bundy’s tegen Mooi(e) laatste. En dat zal niemand verbazen als dat ook een 8-5 is geworden. Maar dan wel voor Mooi(e) laatste. De drie teams die bovenaan staan blijven dus hetzelfde. Het Karrewiel 13, No Skills just luck en Falcon. De 180 teller staat ook hier op 1.
Dan de Dongense Ere Divisie. Op Dreef 12 scoorde er flink op los tegen Game on. Alle 13 punten gingen weer meer terug naar De Dreef. Johan Smulders van Op Dreef scoorde 2 maal 180. Er stond veel prestige op het spel in de wedstrijd Triple Trouble tegen Pijlloos. Veel familie twisten moesten eruit gevochten worden. Triple Trouble won wel de wedstrijd met 10-3. Wie stopt The Dartons af? De Tobbers is het in ieders geval niet gelukt. 12-1 de winst voor The Dartons. Edwin Proosten van De Tobbers scoorde wel een 180. BSEIDREN nam een 6-0 voorsprong voordat Het Karrewiel 2 iets terug kon doen. Uiteindelijk won BSEIDREN met 9-4. Vrolijke Bull nam het op tegen De Valk 1 en Vrolijke Bull nam gedurfd een 5-1 voorsprong. En zelfs nog een 6-3, maar het bleek niet voldoende om de overwinning over de streep te trekken. De Valk 1 won nog met 7-6. Kevin Laurijssen van De Valk finishte 100. Gijle Peile was deze ronde vrij. The Dartons nog dik aan de leiding met op plaats 2 Op Dreef 12. De 180 teller staat hier op 7.