Dongense Darts Competitie

Ronde 2 van de Winter competitie darts in Dongen. Het Vaartje en De Bluffers tegen  elkaar in de Tweede Divisie en beide wonnen hun eerste wedstrijd. De Bluffers scoorde gelijk 3 single partijen, maar Het Vaartje wist aan te haken. De Bluffers wonnen wel de wedstrijd met 8-5. Goof Verbunt van Het Vaartje finishte 98. De Salamander zag hun eerste wedstrijd uitgesteld worden en moesten nu op bezoek bij DVDVD. En zeldzaamheid in deze divisie, maar De Salamander pakte alle 13 punten! Het Karrewiel 1 speelde tegen HBHB. HBHB was duidelijk beter en won ruim met 9-4. Captain John Trommelen van Het Karrewiel had een uitworp van 92. TROTS tegen No Score werd uitgesteld. De Bluffers blijft aan de leiding na 2 gespeelde wedstrijden.

Nie te Pijle won de eerste wedstrijd in deze Eerste Divisie en was op zoek naar de 2-e winst tegen Het Karrewiel 13 dat juist hun eerste partij nipt verloor. Het ging gelijk op en Nie te Pijle nam zelfs een 3-2 voorsprong. Maar dar bleef het bij want alle resterende punten waren voor Het Karrewiel 13 dat dus met 10-3 won. Op Dreef 3 tegen 4P ging gelijk op. Door een koppel 501 meer te winnen won 4P ook de wedstrijd met 7-6. Frits van den Boer van 4P finishte 97. Falcon ging voor de titel kreeg ik te horen, maar dan moet het wel weten te winnen van New Bundy’s. Falcon won dan ook met 9-4 met oa een 149 finish voor Kenneth Janssen. En dan de trotse koplopers na de eerste ronde No Skills just luck. Thuis in de Salamander tegen Mooi(e) laatste kwam het er niet helemaal uit. De conditie ging een rol spelen want na een 4-4 stand was het Mooi(e) laatste dat de wedstrijd won met 8-5. Falcon, Het Karrewiel 13 en No Skills just luck staan bovenaan in de Eerste Divisie.
 
Op Dreef 12 en De Valk waren al weer toe aan hun 2-e wedstrijd in de Ere Divisie. Beide winst in de eerste wedstrijd. Na een 2-2 stand scoorde Op Dreef beter in de koppels en won de wedstrijd met 8-5. Kevin Laurijsen van De Valk finishte 147. The Dartons had geen genade met Vrolijke Bull. Alle 13 punten gingen naar The Dartons. Niels Schoorman van The Dartons scoorde een 180. Pijlloos nam het op tegen De Tobbers. Andere jaren was het toneel de Eerste Divisie, nu heet het Ere Divisie. De Tobbers scoorde beter in de koppels en won met 8-5. Edwin Proosten van De Tobbers gooide 106 uit. Van Game on tegen BSEIDREN en Het Karrewiel 2 tegen Gijle Peile ontbreekt elk spoor. Triple Trouble was deze ronde vrij. The Dartons hebben vet de leiding.