Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Team ’t Vaartje is dit seizoen gepromoveerd naar de eerste divisie. Het belooft dus een moeilijk seizoen te worden. In de eerste wedstrijd van het seizoen, verloor team ’t Vaartje in Breda met 6-3 van team Black Flights. Singlewinst was er voor Ton Kemmeren en Hans de Jong. Goof Verbunt en Patty v.d. Wiel moesten verlies incasseren. Liefst vijf wedstrijden eindigde met 3-2. Hiervan wist ’t Vaartje er twee te winnen.

Daarna werd in sportcafé ’t Vaartje de wedstrijd gegooid tegen team D’n Berg. Drie van de vier singlepartijen werden gewonnen door Patty v.d. Wiel, Goof Verbunt en Ernest v.d. Kaay. Alleen Hans de Jong verloor. Daarna kwam de klad er in en werden er drie opeenvolgende koppelpartijen verloren. De laatste koppelwedstrijd ging weer naar de thuisploeg. Ernest v.d. Kaay had nog een mooie 98 finish. De teamronde moest de beslissing brengen. Deze werd verloren. Voorlopig staat team ’t Vaartje op een tiende plaats in een poule van veertien. 
Aankondigingen
Bouwbedrijf Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond  20 september wordt er weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-rankingtoernooi. Het toernooi kenmerkt zich door de gezellige en sportieve sfeer. Bovendien zijn er naast de mooie dagprijzen ook punten te verdienen voor de eindranking. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.
‘t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 23 september gooit team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team Hoegaarden Triple uit Breda. Het team is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de eerste divisie. Het voorkomen van degradatie is derhalve de doelstelling voor dit jaar. Team ’t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Davey Danyluk, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  begint om 21.00 uur.