Dames en meisjes VV Dongen starten met winst in Beker

Foto:

Het seizoen is weer begonnen een nieuwe start waarin er voor gekozen is om de Dames 1 en Meisjes MA1 gezamenlijk te laten trainen. Na de knappe KNVB Beker winst van de dames afgelopen seizoen en kijkend naar het aankomend talent uit de meiden A, is met de komst van hoofdtrainer Sander, assistent trainster Ingrid en meiden A trainer Jeroen een nieuwe weg ingeslagen voor de toekomst van de dames en meisjes bij VV Dongen.

De selectie van de dames (foto boven) en meisjes (foto onder) zijn na een intensieve voorbereiding klaar voor hopelijk een zeer succesvol en sportief seizoen. De dames hebben zich geplaatst voor de volgende bekerronde door een gelijkspel 2-2 uit tegen OVV VR2, winst thuis met 11-0 tegen Waspik VR1 en uit met 0-17 tegen DVVC VR1 en ook de meisjes A1 hebben twee bekerwedstrijden gewonnen met 9-0 thuis tegen GSBW MA1 en uit met 0-10 tegen Oisterwijk MA1. 
vvdongenmeisjes20142015
Komende zaterdag spelen de Meisjes MA1 uit tegen VOAB MA1 in Goirle, aanvang 13.15 uur en de dames zondag uit naar Boxtel tegen ODC VR1, aanvang 12.15 uur.