Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In Tilburg startte team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen met een gelijkspel tegen team Borduurhuis. Het werd 24-24. Jan Smeekens pakte als enige een overtuigende winst. Embert Broekhoven verloor. Hij kreeg ook maar 46 beurten. Ook Charles Mekes moest het onderspit delven. Hij kreeg zelfs maar 42 beurten. Hij maakte nog wel een formidabele serie van acht. 

Team ’t Vaartje start met verlies
In St.-Willibrord verloor team ’t Vaartje met 26-22 van team ’t Pleintje. De enige winst kwam op naam van Henk Smolders junior. Hij speelde een degelijke partij en liet het mooie gemiddelde van 0.403 voor zich noteren. Dit team is een familie-team. Ook vader Henk (sr.) en broer Ad Smolders maken deel uit van dit team. Henk sr. moet er nog inkomen en verloor zijn partij. Ook kopman Ad Smolders moest het onderspit delven. Hij kreeg ook maar 34 beurten.
Aankondigingen
Biljartsport Landelijke vierde divisie:
’t Vaartje speelt thuis
Team ’t Vaartje speelt komende vrijdagavond de eerste thuiswedstrijd. In sportcafé ’t Vaartje wordt de strijd aangebonden met team D.K.M. uit Oosterhout. Het is de eerst wedstrijd van de nieuwe competitie. Team ’t Vaartje bestaat uit Patrick Schrijver, Willy v.d. Wiel, Ton Kemmeren, Jan Ligtenberg, Theo Laros en Piet Kamp. De aanvang van de wedstrijden is 20.00 uur. 
Biljartsport Landelijke tweede divisie:
Team Hultermans speelt thuis
Team interieur- en installatiebedrijf Bart Hultermans Dongen begint de competitie op zaterdag  13 september tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. De wedstrijd wordt gespeeld in sportcafé ’t Vaartje. Team Hultermans bestaat uit Jack Wijnen, Kees Wittens, Willy Damen en Bart Hultermans. Deze wedstrijd begint om 13.00 uur.