Regen kan de pret niet drukken voor SV Capelle en v.v. ONI

Foto:

Afgelopen zaterdag vond, in de stromende regen, de jaarlijkse spelletjesdag tussen SV Capelle en v.v. ONI plaats op sportpark ‘t Wiel in ’s Gravenmoer. Jeugdspelers van SV Capelle en v.v. ONI streden tegen elkaar om de eerste plaats in de eigen leeftijdscategorie en om een grote wisselbokaal. Om deze bokaal te kunnen winnen, moesten de spelers allerlei spellen zo goed mogelijk doen, zoals een stormbaan, voetbalgolf, vakschieten, sponsenspel en molenvoetbal.

Ondanks de regen werd het een fantastische dag waarbij voetbal, plezier, vriendschap en modder centraal stonden. Het was vooral leuk om te zien dat de ouders zich ergerden aan de regen, terwijl de spelers zelf er juist de lol wel van inzagen.
De bekers voor de nummers 1, 2 en 3 in elke leeftijdscategorie werden uiteindelijk redelijk gelijk verdeeld over de jeugdspelers van SV Capelle en v.v. ONI. En, toen alle punten bij elkaar op waren geteld, bleek ook dit jaar de grote wisselbokaal naar v.v. ONI te gaan.
Aan het begin van het volgende seizoen zullen SV Capelle en v.v. ONI elkaar weer treffen, maar dan weer op de velden van SV Capelle. De jeugdspelers van SV Capelle zullen er dan ongetwijfeld alles aan doen om de wisselbokaal dan in Sprang-Capelle te laten.
                                       oni01092