ONI uitgeschakeld voor beker, maar klaar voor nieuwe uitdaging

Foto:

Met de nederlagen tegen Right’oh en Viola en het gelijke spel tegen Hhc’09 heeft ONI vroegtijdig afscheid genomen van de KNVB Beker. Het vizier kan nu volledig gericht worden op de competitie, een competitie die men ingaat met een piepjong elftal, en waarbij aanvoerder Dennis Siemons (foto) samen met nog enkele ervaren krachten de zaak tot een geheel moet smeden.

De al jaren bij ONI spelende Dennis Siemons heeft zoals het nu staat de aanvoerdersband overgenomen van de nog ervarener Jeroen vd Hoven.De van het seizoen 2010/2011 bij ONI spelende Dennis Siemons begint nu dus aan zijn 5e seizoen bij ONI. Zijn aanmelding bij ONI kwam mede tot stand via de familieband die ook in ’s Gravenmoer aanwezig is en was gauw geregeld na een goed en sfeervol verlopen bedrijven toernooi.De passie voor het voetbal was groter dan voor het krachthonk en de deal was snel gesloten en ONI was een technisch Dongen speler rijker.
Voor zijn eerst balcontacten bij ONI speelde hij in alle hoogst uitkomende jeugd teams van de vv Dongen. Vanuit de junioren belandde hij in het 2e elftal van Dongen waar hij 3 seizoenen deel van uit maakte. Onder de sprekende namen van Marcel van Helmond, Tom Smits, Mart v Bree en Marc Oomens heeft hij de voetbal technische kneepjes geleerd en gewerkt aan zijn toekomst aldaar. Nadien maakte hij dus de overstap naar het Oranje/Blauw van de v.v.O.N.I. waar hij nu Erwin Verheij aan het bewind ziet staan, na 4 jaar Marco de Haas.
Hij benoemd de v.v.O.N.I. een warme vereniging in een kleine hechte gemeenschap, met vele vrijwilligers die ONI maken tot wat het nu is.
Dit is te zien in de stappen die zowel het voetbal als de organisatie hebben gemaakt de laatste jaren. Prijzen heeft hij ook mogen pakken in de periode die hij nu bij ONI is, te weten 2 periode titels, waarbij 1 periode titel leidde tot promotie naar de derde klasse. De promotie maakte op hem de meest indruk daar vooral aan het einde van het seizoen en de nacompetitie er een beroep gedaan moest worden op de A junioren van de v.v.O.N.I., waardoor de promotie extra bijzonder werd voor hem en de jeugdspelers die dit alles mede mogelijk maakte
Helaas duurde het verblijf maar één seizoen en moet Dennis samen met zijn ploeggenoten opnieuw de uitdaging aan gaan in de 4e klasse. Sfeer, acceptatie en plezier staan hoog in het vaandel bij hem en leiden naar de mooiste resultaten. Volgens Dennis heeft O.N.I. kijkende naar de jeugd afdeling DE TOEKOMST, mede door het nieuwe beleidsplan, het samenwerkingsverband met P&M jeugdvoetbal begeleiding gaat ONI zich professionaliseren en zal de club nog meer stappen gaan maken. De uitdaging die hij wil aan gaan komt voort uit het feit dat hij als aanvoerder en onderdeel van het team het team wil klaarstomen om tot een stabiele Derde klasser uit te groeien, dat dit tijd nodig heeft hoeft geen verder betoog, maar is de uitdaging die hij, samen met de gevestigde orde, en vanaf nu dus ook met de toegevoegde jeugd wil aan gaan
Mochten er twijfelaars onder spelers zijn die elders spelen en graag bij ONI willen komen spelen dan verzekert hij deze spelers dat ze terecht komen op het beste veld van de omgeving en veld wat uitnodigt om op te spelen en waar men trots op moet zijn om op te mogen spelen. Ook de randvoorwaarden zijn prima in orde bij ONI, het ontbreekt er aan niets om het spel goed te kunnen uitvoeren. Tevens geeft de v.v.O.N.I. de jonge spelers de kans om uit te komen voor een eerste elftal en zo de smaak van het senioren voetbal te mogen smaken.
Daar zijn huidige leeftijd nu 25 jaar is,  hoopt hij nog zeker tot zijn 32e jaar mee te kunnen komen en ONI naar een hoger plan te tillen Wat hij gaat doen na zijn actieve voetbal loopbaan weet hij nog niet, maar als zijn maatschappelijke carrière het toe zou laten dan wil hij graag nog iets blijven betekenen voor de v.v.O.N.I. Zijn wederhelft Imke heeft haar sporen ook al uit gezet binnen de v.v.O.N.I. middels haar werk als Bar medewerkster
Samen hebben ze ook deel uit gemaakt van het comite dat het jeugd kamp organiseerde en treed Dennis ook op als scheidsrechter bij jeugd wedstrijden.
Ondanks dat er vele mutaties zijn gekomen bij ONI ziet Dennis toch een hele mooie toekomst voor de v.v.O.N.I. in het verschiet, ook al zijn er mensen die ONI al helemaal afgeschreven hebben  voor de 4e klas  ziet hij en vele met hem zeer zeker muziek in ONI.
De opengevallen plaatsen worden aangevuld met jonge spelers, tel hier de ervaring van de gelouterde krachten bij op en je kan zeggen dat er een extra motivatie ligt om alle negatieve berichten de kop in tedrukken. Plezier en acceptatie staan hierbij hoog in het vaandel. Dennis Siemons nodigt u alle dan ook uit om te komen kijken bij ONI, en laat u verrassen door de jeugdige inbreng en aanschouw een strijdbaar ONI.
PROGRAMMA ONI 
6 SEPTEMBER
17.00    BOEIMEER – ONI 1
15.00    MADESE B – ONI A
14.30    AUDACIA – ONI B
11.00    BARONIE – ONI F1
10.00    BEEK VOORUIT – ONI C1
10.00    BE READY – ONI F2
11.00    ONI E1 – OVV
10.00    ONI E2 – RWB
09.30    ONI D2 – VEERSE B