Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In sportcafé ’t Vaartje werd Hans de Jong de gevierde winnaar van de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen van  het aannemingsbedrijf C. van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In de finale moest Hans het opnemen tegen Ton Kemmeren. Hans won met maar liefst 4-1. Hans kwam in de finale, door in de halve finale te winnen van Alex van Ginneken. Ton won hier in een spannend duel van Pim Bollen. Het werd 3-2. In de verliezerronde ging de titel naar Jordan Marijnissen. Hij versloeg hier Sander v.d. Wiel.

De Jong en v.d. Wiel winnen koppels
In het koppeltoernooi ging de winst naar Hans de Jong en Sander v.d. Wiel. In de finale partij wonnen zij met 2-1 van Nick Dirven en Pim Bollen. Hierna eindigden Alex van Ginneken en Erwin van Riel en het koppel Jordan Marijnissen en Frans Kemmeren. Laatstgenoemd koppel won in de poulewedstrijd nog van het winnende koppel. Hans de Jong liet ook nog een 180-er voor zich noteren. De volgende wedstrijd van het aannemingsbedrijf Van Leijsen-rankingtoernooi is op zaterdagavond 20 september.
Aankondigingen
Wie koppelt met O’Shea, Robson, v.d. Wiel of Fitton
Op zaterdagavond 6 september komen Tony O’Shea, Gary Robson en Darryl Fitton naar sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart. Samen met Willy v.d. Wiel vormen zij de prominenten. Het wordt een uniek toernooi, waarbij deelnemers de kans hebben om met deze dartsgrootheden een koppel te vormen. De koppels worden namelijk door loting samengesteld. Bovendien zullen de genoemde vier niet in dezelfde poule worden geplaatst. Hierdoor is er een grote kans om als je niet met ze loot, tegen één van deze coryfeeën te gooien. Inmiddels zijn de eerste inschrijvingen binnen. Toch loopt het nog niet bepaald storm. Dit terwijl het inschrijfgeld slechts € 7,50 bedraagt en de eerste prijs € 200,– is. Om de organisatie enig inzicht te geven in het aantal deelnemers wordt gevraagd om van tevoren even te melden dat je komt. Dat bevordert een vlot verloop van het toernooi. Informatie en/of opgeven: telefoonnummer 0162-312275 of email: [email protected] of [email protected]. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Inschrijven kan tot 19.45 uur op de wedstrijddag zelf.