Jeu de Boules Promotietoernooi

Foto:

Afgelopen zondag werd op het terrein van de Dongense Jeu de Boulesclub het jaarlijks terugkerende promotietoernooi gehouden. Dit jaar waren de vrijwilligers van St. De Zonnebloem uitgenodigd om hieraan deel te nemen en werden ze zoveel mogelijk gekoppeld aan een clublid. Daarnaast konden ook de eigen leden meespelen met een niet-clublid. In totaal namen 44 paren deel aan dit gezelligheidstoernooi.

Na het openingswoordje van onze voorzitter, Cor Timmerman, konden de mensen gaan spelen. In elk paar speelde een clublid mee, die de taak kreeg de belangrijkste spelregels uit te leggen. De banen waren zoals gewoonlijk weer prima in orde en voor eventuele kleine ongelukjes waren Raymond Emmen en Toine Rommen als EHBO-ers inzetbaar.
De sfeer was goed en er werd naar hartenlust gebouled, ondanks dat het zonnetje regelmatig verstek liet gaan. Gaandeweg de dag werd het weer enigszins herfstachtig, maar gelukkig konden alle wedstrijden buiten gespeeld worden. Volgend jaar kunnen we bij slecht weer gebruik maken van onze nieuwe, schitterend uitziende hal!!
Na de poulewedstrijden werd er nog een heuse, zij het ingekorte finale gespeeld. Deze ging tussen Raymond Emmen met Annie Herius tegen Ad Meeren met Patricia Rams en werd uiteindelijk gewonnen door het tweede paar. Beide winnaars kregen als beloning een heerlijke fles rode wijn en uiteraard de fel begeerd wisselbeker. Hierna was er nog een gezellig samenzijn in het clubhuis, waarbij ook nog een verloting werd gehouden. De prijzen waren allemaal tegoedbonnen, geschonken door supermarkt EMTE, waarvoor dank.
We kunnen terugkijken op een geslaagd promotietoernooi en wij willen iedereen die zich hiervoor heeft ingezet hartelijk bedanken.Mocht je als vereniging, club of gezelschap interesse hebben om volgend jaar aan ons promotietoernooi deel te nemen, laat het ons weten. Neem dan contact op met de wedstrijdcommissie: