ONI en Dongen samen strijdend tegen Jong PSV

Foto:

Op een heerlijke Zaterdagmiddag de kans krijgen om tegen Jong PSV te spelen die krijg je niet veel, en daarom waren de uitverkorenen van ONI en DONGEN dan ook zeer vereerd en grepen deze kans met beide handen aan.Het combinatie team van Oranje/Geel dat in de voorafgaande weken ook samen getraind had, kwam dan ook zeer goed voor de dag tegen het op oorlogssterkte zijnde PSV.

De grote smaakmaker of lastpost hoe men het ook wil zeggen, was aan PSV zijde Bakkali, met zijn fenomenale sleepbewegingen stuurde hij menig tegenstander even de bosjes in, maar ondanks dat lieten de mannen van Erwin Verheij en Rene de Jong zich van hun aller beste kant zien en streden ze voor wat men waard was voor een acceptabel resultaat.
Welnu dit behaalde men dan ook, na 90 minuten voetbal en bij vlagen prima voetbal van de Oranje/Gele combinatie stond de teller voor JONG PSV met toch enkele klinkende namen waaronder dus Bakkali, de Rijk en 3 op proef zijnde montenegrijnen, op 0-5 voor Jong PSV.
Alles en iedereen die deze wedstrijd mede mogelijk hebben gemaakt, de v v ONI, v v Dongen de dames van de lijn loterij, het kantine personeel, de ballenjongens onder de bezielende leiding van Arno van Pelt, al de stewards zowel van Dongen als PSV en natuurlijk de sponsoren en zeer zeker de 350 aanwezige supporters hebben van deze middag een heerlijke middag gemaakt. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de kleding firma van de v.v.O.N.I. Beltona, en Keurslager Marco van Strien voor de geweldige bijdrage die men op ieders manier heeft geleverd.
Na afloop van de wedstrijd was de kantine voor even het domein van de ONI supporters die weer met vele aanwezig waren en zich op een positieve manier lieten gelden. De beider voorzitters waren zeer contend met het verloop van alle voorbereidingen, en het uit eindelijke resultaat, en spraken de wens uit om dit daar waar mogelijk nogmaals samen te gaan organiseren. Beide clubs hebben zo laten zien dat samenwerking kan leiden tot iets heel moois, en zo hebben de spelers die deze wedstrijd hebben mogen spelen dit ook ervaren, zowel op training als tijdens de wedstrijd.
Dit geldt dus ook voor beider besturen en hiervoor bedanken deze besturen nogmaals alle medewerkers die deze speciale gelegenheid hebben doen slagen. BEDANKT NAMENS DE v.v.O.N.I. en vv DONGEN. Nu eerst allemaal gaan genieten van een paar weken vakantie en dan op naar een succesvol en puntrijk seizoen voor beide verenigingen, en graag tot ziens op één van beide sportparken.